Wednesday, October 31, 2012

Kot Iye Pun...

at Wednesday, October 31, 2012
Reactions: 
Mak hencik tengah seteressss...!

Orang nak beranak pun tak seteres macam aku...

Right now, aku otw balik ke KL dalam bas...

Macam biasa, kalau ada perempuan gojes macam ahkak naik bas, manjang la penuhnya. *kasi tampor*.

Ada sorang mamat, duduk depan aku, bayangkan, dari sebelum Ayer Keroh, sampai nak ke KL ni, tak berhenti cakap dekat talipon...!! Pfftttt...

Tak berhenti okeh..!

Aku yang duduk belakang die pun, rasa nak seret muka dia kat tayar bas, orang sebelah dia agaknya nak gesel anu dia kat atas jalan...!

Agak-agak la wehhhh...!

Aku tahu ko fluent sangat dengan english lintang pukang ko tu, tapi tapi, ahkak seteres...!

Menunggu nak sampai ke KL, tambah pulak dengan perut tak makan apa-apa, lagi dengan aku mengidam ayam penyet, dengan ko ko aku gentel jadi cekodok...!

Dari belakang nampak hensem, tapi ade aku kisah..????

Nak je aku sepak dari belakang, dan jerit, "KREDIT KO TAKDE LIMIT KE...!!!??????"





0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review