Sunday, July 25, 2010

Orang Tua Gatal

at Sunday, July 25, 2010
Reactions: 
3 comments

Hai uolss…wah..kire lama aku x hupdate kan..UHUK UHUK !!!...berabuks….bukan aku xde story, ade je bnyak kejadian-kejadian biadap yang berlaku ke atas Cik Buyung


Tapi bile aku dah start feeling mamalia dugong ni...sangat la malas..


Terkejut x dengan layout baru blog aku ni ha ???? meriah kan ?? gigih ok nak tukar mengikut kehendak dan selera cik buyung yang ala-ala warna warni aidilfitri ni…


Aku siap tambah lagu lagi…semestinya lagu yang famous dikala ini..sesuai dengan peredaran zaman dan kehendak-kehendak telinga fans miss buyung…ok la kan….klo ikut lagu favourite miss buyung, mau berterabur fans aku lari …


Oh ye..aku nak story kat uollss..kejadian ni bru je terjadi beberapa jam yang lepas, ketika cik buyung, Ratu jerawat dan Miss B dalam perjalanan ke rumah ratu jerawat..


Lepas je kitorg muntah kedarah dekat bando, weoll pun menuju ke jalan menuju ke Bukit Payung…sepanjang perjalanan tu, macam biasala...mulut kepoh kami berupe tempayan yang x pernah tutup selama bertahun-tahun x berhenti gelak, x berhenti bercakap..


Topik yang selalu menjad isu, biasanya pasal tugas-tugas mak hayam yang semakin hari semakin berat, anak hayam yang cerewet, dan anak hikan hot yang baru balik sekolah…


Hahahahaha…itu je la topic kami..mak hayam, anak hayam, anak hikan…hebat kan ????? ko mampu ???? huhuhuhu


Borak punye borak…tibe-tibe weolls perasan ade sebuah kereta berjalan seiring dengan kereta miss B, disebabkan tingkp dibahagian pemandu kereta tersebut terbuka, weoll dapat lihat la yang pemandu nye tengah tersengih-sengih pandang kitorang..


WTF !!!!! Apahal pulak mamat ni…kitorg tengah buat FREE SHOW STRIP DANCE ke ???? Aku rase xde yang tengah berbogel dalam kereta Miss B..nak kata ade coli cap VICTORIA SECRET melekat atau tergantung kat kereta weoll pun xde jugak !!! Ah sudah !!!


TAULA WEOLLSS NI ANGGUN…TAPI PERLU KE STALKER SAMPAI MACAM TU SEKALI !!!!????


Aku x kisah uollss klo muke die sekacak Enrique Iglesia, yang mampu menggetarkan nafsu-nafsu buas kami ni..sampai ke tua aku rela buat strip dance tengah-tengah BUKIT PAYUNG ni…


Aku nak describe orangnye macam mane pun, haruslah aku koma dulu sebelum aku sempat explain ke korang….. tapi uolllsss..yang kali ni bukn ala-ala Enrique Iglesias hokeh !!!!


Enrique Iglesias tu boleh dikategorikan macam ayam muda la…bergetah lagi…yang mamat tadi tu, kategori hayam pencen..


KEREPOTSS !!!!! KERAS !!! LIAT !!!! ieuuuuwwww… langsung aku nak termuntah balik bile pikirkan care die senyum…


Aku tengok die macam feeling-feeling unta tengah nak mengawan adelah… misai pun macam lalang x pernah ditebas, ade hati nak ngurat anak dara tu….


Lagipun aku xsuke orang bermisai-misai ni...eeeeeee….eeeee…..eeeeee….mesti macam terkena electric shock bile kene badan aku…eeeeee…eeee….eeeee



BERGETAR JIWA MAK NI NYAH !!!!!!



Yang paling aku rase nak maki die bertong-tong adelah aku ternampak ade sorang budak lelaki di tempat duduk belakang…..ini ke ciri-ciri ayah yang menjadi teladan ????


Depan anak sendiri, sanggup mengurat anak-anak dara yang bergetah seperti kami ini…apa bini x cukup bagi nafkah batin ke ????(tibe-tibe aku nak feeling-feeling bini Pak Lebai ni pehal ???)… aku harap-harap kan, balik rumah nanti, anak die buat dialog ni ke mak die…



MAK, TADI KAN, MASA DALAM KERETA AYAH NGURAT KAKAK-KAKAK SANTEK KAT TEPI JALAN TADI….


Aku rase time ni mesti dah terpacak kapak dekat kepala jantan tu…xpun lagi heaven kan, jantan tu dah xde anu dek dicantas oleh bini beliau..hahahahahaha…ups !!! terlebeh sudaaahh..


Jangan memperlekhkan kuasa-kuasa sang isteri tau…klo dah naik hantu, silap hari bulan..mmg weollss cantassssssss !!!!


Tuesday, July 20, 2010

Senak Perut Aku Weh

at Tuesday, July 20, 2010
Reactions: 
5 comments
Assalamualaikum uolsss !!!...

Oh sangat boring ok x bekerja dok mengangkang saje di umah..

Ok la kan dari pade profession kerje mengangkang tepi jalan…lagi bagus mengangkang di umah..yer tak ??

Ok lah, stop dengan kes kangkang-mengangkang ni..aku sedang diserang ulcer kat mulut ni.. klo dalam longat Terengganu, 'nnepuh mulut'… ye ke x ni ??...

Bukan kecik-kecik punye ulcer.. macam butir taik kambing yang digelek..besar yang amat… oloh la pedih dok tahan mulut ni..sikit-sikit pegang bibir, seharian dok pegang bibir saje.. klo makan jangan cerite la.. klo xde bunyi odododododooooooohhhhh….. memang x sah !!

Orang tua kate, klo nak baik, kumur air garam dalam mulut… bodoh la sape wat gitu wehhhh… tambah sakit ade la, bukan sakit je, tambah besor saiz ulcer ni..dari saiz butir taik kambing, jadi butir taik lembu…sebab aku dah buat..

Memang aku nak menyumpah-nyumpah la sape bagi idea bodoh ni… walaupun uollss gonyoh garam tu sampi habis garam kat market pun, belum tentu boleh baiknyeee…klo uolss sedut air laut kat LAUT MATI pun, xkan hilang punye lah

Disebabkan hari ni Cik Buyung is 'free like a bird !!!!', jadi aku telah meng-ushar blog-blog yang lahanat untuk dibaca....baca bunye baca, aku terjumpe satu blog seorang pilot.. pilot hokeh !!!..

Memang banyakla entry die yang buat aku terkencing-kencing beberapa kali..sampai x sempat-sempat ke bilik air..

Entry die memang tahap mak nenek aku leh gelak guling-guling ni.. kalau cik buyung dah gelak, memag runtuh flat tempat aku berteduh ni.. bodoh la blog ni.. time aku tengah sakit mulut, die boleh pulak buat crite yang bukan-bukan..

Klo aku xde nnepuh mulut ni, lame dah aku dok mengilai sorang.. silap-silap esok hari ade gak orang flat ni pergi panggil TOK BOMOH, MAK ESAH nak pergi buang langsuir…

Ade 1 entry die yang membuat aku kentot dengan meriah nye…

Die bercerite pasal kisah sangap die menonton televisyen di hotel di France, so, ape lagi, die meluahkan la perasaan dan geram, kenapa semue cerite di translatekan kepada bahasa Negara tersebut.. 1 hapak x paham.. termasuk la cerite kegemaran die iaitu SPONGEBOB SQUAREPANT…boleh ???

Aku terkejut okeh mase die cakap ini favourite cartoon show die...actually die berasal dari Kelantan, then die pun ade berangan-berangan la klo la Kelantan itu bakal menjadi Negara yang maju 1 hari nanti, die sanggup ni nak invest bagi favourite cita die ni tukar ke longat Kelantan.. yang buat aku tergelak nye uollss, sempat lagi tu die translate rangkap lagu spongebob kepada versi die sendiri…




Ready dok budok-budokkkkk

Ho laa, keptenn !

Gaaapo diiiooooo ?

HO LAA, KEPTEN !

ooooooooo......

Podio dok dalae buohlanah bowoh laut ?

Spongebob Sluar Kkotok !


Sene meresap bewarno kuninggg

Spongebob Sluar Kkotok !


Kalu demo suko bendo laut hok ngarut

Spongebob Sluar Kkotok !


Pah mari la pakat nnopat supo ikae

Spongebob Sluar Kkotok !

Ready ?


Spongebob Sluar Kkotok,
Spongebob Sluar Kkotok,
Spongebob Sluar Kkotok,
Spongebobbbbbb Sluar Kkotokkkkkk !!!


Kepada anak-anak hekan cik buyung kat luar sana yang x paham tu, meh mak hayam sekolahkan korang.....

Ready tak budak-budakkkkk ?

ye laa, kaptenn !

Apeee diieeeeea?

YE LAA, KAPTEN !

ooooooooo......


Ape die duduk dalam buah nenas bawah laut ?

Spongebob Sluar Kotak !


Senang meresap bewarna kuningggg

Spongebob Sluar kotak !


Kalu kamu suke bende laut yang mengarut

Spongebob Sluar kotak !


Jad mari la sama-sama lompat serupe ikan

Spongebob Sluar kotak !



Ready ?


Spongebob Sluar kotak,

Spongebob Sluar kotak,

Spongebob Sluar kotak,

Spongebobbbbbb Sluar kotakkkkkk !!!


Terror x aku translate ????? selain bakat mengangkang, aku ade bakat translate- transelate longat kelantan, dan ade bakat sekolahkan orang…

Oh ye, ni aku nak sekolahkan Mr A yang mulut tu terlalu jujur sangat klo berkata-kata..aku rase dulu die tak belaja lagi matapelajaran, HOW TO RESPECT A WOMAN'S FEELING… aku rase nak kekah-kekah je otak die tu… Pok Dogol Wokyoh sungguh la iye .. aku nak tnye ni…


NOK-NOK SEKALIAN....AKU NI X CUKUP MATURED KAH ??????


Maaf la ye klo soklan ni mampu buat korag muntah ataupun meroyan ke ape…tapi soklan ni paling koya or poyo yg pernah Cik Buyung utarakan..

Tapi
ADA AKU KISAH ?????? Jawab je la k…..




Monday, July 19, 2010

MR A Sudah Merajuk

at Monday, July 19, 2010
Reactions: 
4 comments

Hai uollss… aku hari ni lemau ala-ala kuih bangkit masuk angin…selalunye kan aku ceria bak kuih tart terlebih jem nenas…x semangat !!!


Nak feeling-feeling Ratu Mak Hayam pun, terus jadi Mak Badak…aku rase aku sudah terlepas cakap la sama seseorang sampai die merajuk…tapi perlu ke merajuk ?????buruk tau orang jantan merajuk…pastu nak kene pujuk bagai..over tau !!!!


MR A macam sudah merajuk la uollss..ala bukan aku ade kate mende pun, biasala klo kutuk mengutuk tu..aku kutuk ko, ko kutuk aku…aku henyak ko, ko henyak aku..sama-sama la rasakan..ni nak sentap-sentap pulak..ni leceh ni !!! dulu kate ok je nak main kutuk-kutuk ni..


Sekarang nak berdrama telenovela dengan Miss Buyung..even dalam telenovela pun, endingnye hero & heroin kawin…klo telenovela aku, nan adoooooooo !!!!!!…..hero kawin dengan org lain, heroin yang sangap…


Die klo merajuk, seminggu x tegur aku…die ni boleh tahan jugak merajuknye..pujukan dari seorang wanita seksi, menggoda dan vogue ini pun tidak akan layan…muke memang macho dah…., tapi dalam hati ade taman, dalam taman ade kolam, dalam kolam ade teratai wooooo..baik punye…hikhikhik..


Sejak-sejak nak masuk umur 31 ni, cepat beno tersentapnye tuh..pembawakan budak ke ape mamat ni ????....confius aku….aku yang pembawakan lemak ni pun maintain je !!!...die kutuk aku lagi kaw uolssss…berani mati hokeh…korang layan je ape kate-kate die ni…memang dah sampi masa aku cari die dan sental mulut die dengan batu sungai…biar suci sikit…



1. saya rase tong dram lagi glemer untuk awk


2. lelaki pewitt tu sebab bumper dengan pelampung awak yang terlebih pump, terlebih angin,…. kembung jer


3. saya rase klo mane-mane awek boleh nikah dengan saya..x larat nak bersyukur dah..termasuk awk tu..kan ?


4. Bagus sangat ke ex bf awak tu banding dengan sy ??? sy tgk cam tuuttttt ade la.


5. Walopun awek yang kejar saya tu senget-senget pon, cun lagi la pada awak tu


6. Dah macam ikan buntal dah sekali tengok awak dlm picture ni, bile ikan ni kembang, macam awak la, gelembung semacam..


7. Gemuk-gemuk buat mende, berat semacam aje.


8. Minah perasan wehhhhh !!!!


Lagi gile kentang uolls die kutuk aku…sekali die dapat bini ala-ala tongkang Vietnam, baru die rasakan..masa tu Cik Buyung akan jadi orang pertama yang makan nasi minyak kenduri kawin die…


Then setiap kali die berjaya buat aku bengang, die akan gelak macam neraka…whatever pun aku cool je…perasan santek kan, harusla feeling-feeling yang kutukan tu bukan untuk aku uollsss..aku pass je kutukan tu pade jiran sebelah aku yang mulut macam lahanat..


Agaknye dah selalu sangat bawak masuk ^&%$* daalam mulut die,,tu yang setaraf bangkai tuh…ieuuuwwwww…SENSORED !!!


Macam mane ni uolllsss…klo die dah marah, aku jugak yang sangap xde kawan nak gaduh…sape lagi nak panggil aku 'tong dram', tong gas', 'bumper terlebih angin' dan 'ikan buntal' ?????? Cik Buyung akan merindui gelaran-gelaran tersebut…



Friday, July 16, 2010

Salam Inspector Sahab

at Friday, July 16, 2010
Reactions: 
1 comments


Hai uollsss !! Korang bace title dekat atas mesti dah dapat agak kan yang aku sekarang tengah feeling-feeling makcik inspector ni…

Disebabkan xde kerja sangat, pergi interview pun fail-fail jugak, nak jadi assistant engineer pun x lepas-lepas, dengan muke fade-up yang amat, aku dengan bangganye mengumumkan CIk Buyung yang alwez gajah ni bersedia mengangkat tabik hormat iaitu, aku bersedia menjadi seorang anggota polis wanita (wanita ke ????), yang klo penyamun terajang pun boleh bersepai !!!

Idea nak menjadi polis ni bermule dari mummy ku tu la..sape lagi..die gigih menelek setiap jawatan kosong yang ade ni,,satu hari tu, die ternampk iklan pengambilan anggota polis (INSPECTOR), apa lagi.. TERBUNTANG la mata mak aku macam korek hidung, tibe-tibe bukan keluar bijih, tapi emas !!!!

Aku x berapa nak minat sangat la uollss. kene training bagai, kawat tengah-tengah panas, pastu yang balanye, bile sedang gigih berkawat, ade orang kat belakang yang tolong kire bontot gerak kanan kiri...

KIRI !!! KANAN !!! KIRI !!! KANAN !!!


Macam sial kan ??? nak-nak budak laki yang buat macam tu..HILANGLA DIVA AKU bile bontot aku dikire sesuke hati !!!! Nasib baik ketat..ahaks !!! (symbol kedaraan)
Tu boleh tahan lagi uollss, aku paling x suke bab-bab angkat senapang dan tembak-tembak ni…yang ampun !!! Aku ni x boleh dengar bunyi-bunyi berfrekuensi kuat…gelak Miss B tu pun aku kire paling frequensi paling maksimum aku boleh terima..klo ade yang over dari tu, memang mulut aku ni laju je nak mencarut…

Cik Buyung ni walopun nampak pendiam, tapi klo dah melatah, bersembur taik telinga korg…, x kire tempat la klo aku dah melatah ni… klo ade yang pandang-pandang dan buat muke tangki najis depan aku..macam biasala reaksi Cik Buyung pada mereka-mereka ini…. ADA AKU KISAH ?????!!!!

Disebabkan aku ni jenis yang menurut perintah, aku pun pergi lah ke IPD Terengganu untuk amik borang..lenggang punye lenggang, sampai la aku dekat di sebuah bilik yang khas untuk ambik borang..aku dah cuak ..perlu bukak baju kah? ???? Xkan nak amik borang kene check ade silicon dalam &#$%$ kot ?????




CUAK AKU CUAK !!!!


Oh !!!!!! Aku tidak akan sesekali berbogel depan-depan mereka-mereka ini…songsang

p/s: untuk wanita di luar sana, diingatkan, klo nak pergi interview macam ni, jangan la anda sesekali memakai pakaian dalam yang ade gambar kartun bagai..aku tau,, ade yang dah umur 23 pun, kat underwear ade gambo POOH…KO INGAT SEKSI KE ?????!!!! Lagi hauk klo ade gambar SAILORMOON,,tolongla !!!! Yang penting, PASTIKAN TIDAK KOYAK !!!

Nasib baik, hanye ketinggian dan berat je diperlukan,,,jadi selamat la aku daripade kene berbogel…malu la uollss nak tunjuk badan ketul-ketul I ni,,,

Klo aku ni ala-ala Jessica Alba, tanpa segan silu, aku ………. (ehem !! Segan Cik Buyung nk teruskan..ahaks !!)

Ada 1 lagi yang diperlukan, iaitu keputusan Gred SPM matapelajaran Bahasa Melayu, dengan bangganye aku menulis A2..sebesar-alam alam aku tulis…siap BOLD kan lag…BOLEH ????? Orang sebelah aku, yang tujuan nye sama macam aku, siap menyampok…



MALUNYE NAK TULIS KEPUTUSAN BAHASA MELAYU….DAPAT C

Dalam hati aku.....


'SOROK JE LA NYAH HURUF C TU DALAM GUNI…..HABIS CRITE !!!'


Lepas aksi soal jawab dengan kakak inspector yang over bagi keterangn mcaam mana nak isi borang tu, terus aku blah...garang hokeh klo nak dibanding dengan aku yang berjiwe lembut dan kurang kental ni...harus ke aku garang-garang macam tu nanti ??? xke rupe aku nanti macam singa yang desperate nk berak ????????





Tuesday, July 13, 2010

Impian Cik Buyung…

at Tuesday, July 13, 2010
Reactions: 
5 comments
Uollss ade impian ??? Of course ade kan..hendak membesarkan payudare atau nak up kan bumper, itu bukan di kire impian ..itu di kire dah meroyan…kebanyakan impian, majority pakai duit, macam tu jugak dengan impian aku…

Hari ni aku nak story dengan korang pasal impian aku kat uollss..sebelum ni impian aku hendak berkahwin dengan FAHRIN AHMAD yang berbadan kental, yang ade six pax dan yang mampu buat aku bengkak mata esok harinye sebab di kendurikan oleh abang FA (berangan je !!).

Tapi gara-gara kejadian tadi, aku dah ade impian baru,,yang aku simpan jauh di dalam perut paus ku ini…
Tadi aku otw nak pergi ke Pejabat Lembaga Hasil Dalam Negeri dekat Bandar, dengan gigihnye aku merempit ke tempt tersebut, tengh aku feeling-feeling Miss World 2010…tibe-tibe aku terpandang sesuatu….


OH! OH! OH! CALDINA !!!!!!!




Sawan aku datang !!!!! 



Tibe-tibe aku hilang kawalan …. Eh! Eh! Eh!



STREEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!

Astaghfirrallahalazim !!!
Disebabkan kejadian aku melihat caldina putih itu, Ferrari aku nyaris cium bontot sebuah VIOS !!! X boleh jadi klo tiap kali jadi macam ni… jadi aku nak buat announcement…bahawasenye…


CIK BUYUNG AKAN MEMBELI SEBUAH TOYOTA CALDINA…..


(warna pink lag !!!)

So kepada JANTAN-JANTAN berstatus SUGARDADDY kat luar sana…

PM me baby !!!! The most handsome & richest one will be selected..auuwwwwmm !!!!


X tau lagi la bile impian Miss Buyung ni akan tercapai..yang penting, Caldina aku lagi meriah dari Caldina Mr A yang ala-ala kure-kure hilang cengkerang tu…klo race dengan mamat tu, aku dah round 1 Malaysia pun, die masih lenggang CIK KIAH lagi kat Bandar Dungun…

Keadaan aku bertambah parah uollss, lagi-lagi dekat bandar BATU PAHAT ni kekurangan orang kaya...oh ye kepada abang-abang PETRONAS di luar sane...


I NEED U VERY BAD BABY !!! (lagi kaya lagi bagus)

KIHKIHKIHKIH !!!!!!


Sunday, July 11, 2010

Abg Shah, I LOVE U

at Sunday, July 11, 2010
Reactions: 
7 comments
Wah, tajuk entry sudah havoc…. Sapekah abg shah itu? ?? harus ke aku canang bahawa suara mu buat ku tak tidor malam, oh kekanda Shah !!! Gigi Abg Shah yang berbesi-besi itu, buat aku x selera mamam …ahaks !!!!..

Setiap kali die bersuara, semue wanita menggilainye….walhal aku sorang yang digilai oleh Abg Shah..boleh ????? se tong-tong aku pun, mampu di gilai …bak kata MR A yang berbulu hidung lebat tu, aku kan glamour gituwwww

bercakap pasal MR A, hari ni dengan rasmi aku dah di upgrade menjadi tong gas oleh beliau…..naik hantu aku !!!..aku nak je gulai-gulai kan badan die yang macam ikan masin kene salai tu dalam periuk...

Die x sedor, lOOhbang hidung die yang ala-ala PAK ARAB tu, aku boleh sumbat dengan 2 bijik kelapa…sesedap kentang kate aku tong…whatever la, mujur tong gas, klo ikan paus, memang aku cekik-cekik beliau…


klo aku ni paus, die tu aku upgrade jadi flowerhorn..harap dahi je luas..kahkahkah



BACK TO CERITE…
Sebagaimana MISS B boleh memanggil Abg Nuar dengan penuh kasih sayang, sesungguhnye aku juge boleh memanggil Abg Shah dengan manjanye…




ABG NUAR !!!!!




Kangkang Abg Shah pun I like tau,,,ade shtyle gtuwwww…ko ada ??? Kangkang korang pun macam nak meneran je aku tgok…


Aku terkejut bile keluar je lagu abang nuar kat radio, tibe-tibe MISS B menjerit...ABG NUAR !!!!! terperanjat tau !!! aku ingat Abg Nuar mane..rupenye ANUAR ZAIN...macam lama kenal gtuww..
Tiap kali aku dengar lagu KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN tu, tersentap-sentap jiwa aku ni ingatkan si Dia…wah !!!!
Aku, MISS B, dan RATU KETAYAP memang gilekan lagu Abg Shah ni..menjerit-jerit uollss macam perempuan meroyan lepas beranak klo dengar intro lagu ni..baru intro..klo dengar full song, sure sawan …!!!
Dalam banyak-bayak DIVA, hanya RATU JERAWAT saje yang x suke lagu Abg Shah ni…kate beliau,

Entah ape-ape je lagu die ni..MELEWEH-LEWEH

Alah, macam la aku x tau, die cume suke dengar suara ABG ADY die saje….nak tau macam mane reaksi aku bile dengar Cik Abg die nyanyi ?????





PENGSAN !!!!! Sebab merdu sangat..hahahahaha !!!


p/s:
Ratu Jerawat, jangan sesekali membenarkan Cik Abe mu buat ucapan ke, nyanyi lagu cik kiah ke, waktu persandingan korang tahun depan,...ribut nanti....hahahahaha !!!!! :P

Transformasi Cik Buyung Ke Labu Sayong

at Sunday, July 11, 2010
Reactions: 
2 comments
Hallluuuu uollsss !!! Ade cantik ke hari ni ????
Aku mendapat idea nak tulis entry kali ni sebab aku telah dikenakan secara gile-gile oleh MR A..mulut die agak longkang sikit hari ni..maklumlah, x pernah rase dibogelkan secara terang-terang oleh Cik Buyung, jadi berani mati statement die buat…
Tadi aku YM sekejap dengan MR A, borak punye borak, die telah mengeluarkan statement yang betul-betul buat aku sentap uoll…aku rase gaji die x keluar lagi, tu yang die x bayar insuran nyawa die lagi agaknye !!
Ade ke die kate aku ni BULAT uollsss…pastu die kate aku ni sesuai kawin dengan kawan die yang sama-sama BULAT macam aku…MR A ni memang nak kene kapak dengan aku ni….pastu sesedap kentang die kate aku x comel..

Huh !!! ade lagi uollss, die kate dulu aku couple dengan ex-bf aku yang rendang tu sebab aku desperado, yela kan dulu aku segendut-gendut alam….CIK BUYUNG JADI GILE HARI NI!!! Aku rase nak letak peledak dalam mulut die…mentang-mentang die kacak, badan mantap…sesuke ati je...yang aku paling x tahan, die kate badan aku yang sexy ni, macam ikan keli..


BESO ATAS, KECIK BAWAH

seiring dengan itu, jin pemusnah yang dah lama bersarang dalam badan ni sudah keluar nak berperang dengan MR A…die ape tau,,yang atas beso ni sebab nak seimbang dengan aset aku yang sedia meletup ni…

Die jantan ape tau..tau complain saje..dapat bini bawah kecik atas beso baru padan muke..time tu memang aku gelak tertonggeng-tonggeng tengok die bersanding….

Oh ye, die di jangka nak kawin tahun depan, perempuan malang mane dapat die pun aku x tau la, tahan ke dengan mulut die tuh..huh !!!

Bile dikire-kire kan uollss, sudah hamper 5 bulan aku ikat perut dan gigih bersenam untuk menurunkan berat badan aku yang ala-ala JIN BUNCIT ni….jangan terkejut hokeh, totally Cik Buyung dah hilang 16 kilo uollsss !!!! Klo nak rase 16 kilo tu berat macam mane….

SEBERAT TONG GAS HOKEH !!!!!

Nasib baik la MR A x upgrade umpatan die pada ku tu dr 'bulat' kepada 'tong gas'…memang aku gigit-gigit hidung bangla die tu…
Sesi kurus-murus ni bukan aku sorang saje yang buat uolls, ade sorang lagi..tapi die lagi hebat okeh…hilang 20 KILO !!!!! Yang ni memang aku respect habis la…weoll berdue ibarat MENTOR DAN PROTÉGÉ…yang die ni nak kurus sebab nak kawin…

Alangkah bagus klo aku nak kurus disebabkan nak kawin…yang sadisnye aku nak kurus disebabkan seseorang yang suke kutuk aku 'BESO ATAS, KECIK BAWAH'..memang sadis (T__T)…


SEBELUM = 89 kilo SELEPAS = 73 kilo TARGET = 60 kilo


Yang ni kawan Cik Buyung yang hilang 20 kilo tuh…

Klo uolls rase uollss dah diinspirasikan oleh ex-ex gajah di atas ni, boleh la mintak petua dari kami ye …oh ye, klo yang kaye tu, xpayah nak mx petue bagai, pergi slimming centre sudaahhh !!..

ucapan ni khas ditujukan kepada rakan cik buyung yg bertitle MAK JANDA tu,


nyah, dah berape bulan aku tengok ko, x kecik-kecik pun, bertambah PAUS adelah..hahahahaha !!!!! gile kentang aku ketawa ni....



SEBIJIK NYAH MACAM WAKTU KO TERBONGKANG ATAS KATIL !!!


Saturday, July 10, 2010

Nostalgia Cik Buyung

at Saturday, July 10, 2010
Reactions: 
3 comments
Hari ni cik buyung nak feeling-feeling cute miut …mase aku tengah kemas-kemas rumah sambil perasan jadi bibik indon, aku terjumpe sesuatu … (kemas ke ???aku rase aku dah jadi cik tikus dok menyelongkar..ahaks !!!)



Comel x ?????? Berani cakap x comel, memang aku hentak sorang-sorang…..comel tau cik buyung waktu kecik-kecik..cube uolls tenung bahagian bibir tu, haaa kecik-kecik lagi aku dah feeling ANGELINA JOLIE gituwww…bile dah besar, makin terserlah feeling AJ tersebut

Bile bergambar, mak aku akan pakaikan topi atau ape-ape la, mangkuk jamban pun jadi la untuk bagi x nampak kepala botak aku tu..mak aku kata, kecik-kecik aku xde rambut…

Bile aku upload gambar ni kat FB aku, macam-macam uolls budak-budak sengal tu komen…giler kentang kutuk gambar aku ni…antara komen-komen yang buat aku nk bogelkan diorang adelah…..


1) Fariha ini kamoo ke ??..wondering..giler comey r !!..asal besar x comey cam ni ar ???..hahahah~(kenapa kamoo sangat comey 'waktu kecil' ..uhh..saya jeles..sudah dapat membayangkan rupe anak-anak kamoo nanti ;)

2) hahaha..macam xcaye ar wei....cute gile time tu...tengok sekarang...ish3....hihihi

3) hahaha...memang la comei..tapi sekarang da kurang ar....wakkaka...

4) terserlah...tengok lengan mu...berketak-ketak wei....hehehe

5) hahaha..aah comel sangat....debab plak tu

6) ko kene carik laki besar tiang lampu je......untuk seimbangkan saiz anak ko nanti


macam haram kan diorang komen gambar aku….xpelah nok, nanti aku cari laki size ikan masin ek ????


Friday, July 9, 2010

Kawan atau Selipar Jamban ?

at Friday, July 09, 2010
Reactions: 
2 comments
Yooohooo uolllsss !!!!!


Korang ape kabar ?? Aku macam biasala..makin hilang DIVA bile balik BATU PAHAT ni….lagi-lagi sejak aku gigih menanam anggur yang xde hasil ni….muke aku pun dah selebet…makcik jaga kandang lembu lagi vogue dari aku, mane aku x sentap !!!..huh !!!..agaknye sebab aku dah x diva, ade pempuan berani buat muke jamban kat aku petang tadi…geram uollss !!!!!!


Korang mesti selalu kan terserempak dengan kawan-kawan lama, x kire la kawan rapat ke, yg suam-suam kuku ke, yang dulu korang benci ke, yang dulu korang gilekan ke, UOLSS TEGUR X ????


Walopun uolls x suke dengan orang tu, tapi disebabkan kenal, terpaksa la buat muke hipokrit, macam excited gile kentang ala-ala jumpe artis gtuwww…pastu terlompat-lompat maacm tengah main getah…padahal dalam hati ???? Rase nak korek je lubang hidung diorang dengan ibu jari kaki ni ??? Hahahahaha …..klo korang nak tau, aku selalu buat macam tu, x suke, terpakse buat-buat muke badut…


Aku bukan x suke secara sengaja tau…aku x suke sama ada diorang tu pernah wat jahat kat aku dulu, ataupun selalu buli aku…uollss ingat CIK BUYUNG yang diva ni x pernah di buli ke ??? selalu okeh !!!! Cume bile dah jumpe kawan-kawan yang bijak pandai kat kolej, no more istilah buli…beza kan waktu zaman sekolah dengan zaman U ??? kesimpulan nye…

AKU BENCI ZAMAN SEKOLAH !!!



Back to story…



Petang tadi aku keluar Bandar nak cari barang untuk body aku yang dah start menggelebeh ni dekat BP MALL….macam biasala la aku jalan sorang-sorang dengan lenggang Mak Esah…. Jalan punye jalan, tbe-tbe aku terpandang seseorang…



Dah dekat aku baru perasan die kawan mase Form 1 sampai 3 kat sekolah dulu, pastu memang die 1 U dengan aku dulu, tapi time tu dah dekat baru aku cam, aku nak senyum la ke die, tapi die buat-buat macam x nampak je uollss…nak kata jauh, x la, jarak 3 kaki je….mustahil x nampak aku yang setinggi-tinggi alam catwalk ala-ala diva tengah-tengah Mall tu.


Cik buyung ni boleh dikatogerikan sebagai 'JUMBO, SI GAJAH BIRU' pun die x sedar….boleh pulak buat muke selipar jamban kat aku tuh…nak je aku 'flush-flush' muke die jadi 'SI JUMBO'….



Macam la ko cantik sangat kan ???? Buat gaya macam tengah diskusi bagai dengan member die…meluat uollsss…gaya muke tu macam tengah bincang masalah Negara kat tengah-tengah shopping complex…sengal punye olang…



aku nak je kutuk...


'DAHLAH BUMPER BESAU, ADE HATI BUAT MUKE CELAKA DEPAN AKU !!!!'


2 kali aku toleh ke bumper die…ahaks !!!! bukan ape, macam x percaye…dulu selim melim,,sekarang mcm buah oren aku tgok…..


kecik atas, besau tengah….kihkihkih…




Thursday, July 8, 2010

Kau Ajak Aku Kawin ?

at Thursday, July 08, 2010
Reactions: 
4 comments

Hai uollss !!!! Hari ni aku ade story baru nak cerite kat korang…bile sebut pasal kawin, hurm..bunyi macam menarik, lagi-lagi untuk anak dare tue macam aku ni…


Tapi perkataan 'kawin' ni akan jadi malapetaka klo datang dari mulut seseorang yang aku xnak sangat kawin dengan die klo boleh….cukup berani hokeh jantan tu !!!! erghhh !!!!


Aku tengah serabut ni uollss…asyik garu kepala je dari tadi macam kene jangkit kutu, aku dah feeling-feeling baboon ni.. petang tadi die ade msg aku..then salah satu msg die berbunyi seperti di bawah…



Mr I : klo macm tu, I*** jad suami fa la

Aku : Mana boleh, kite bkn couple..

Mr I : jom couple!


Wah !!! Sesenang makan ayam goreng ajak aku couple…gile kentang punye olang..sekurang2 nk couple ngn aku, kene ade kereta caldina sebijik…baru aku rela tau…tido depan rumah die hari2 pun aku sanggup..kekwat sungguh cik buyung…ADA AKU KISAH ?????

Ade beberapa alasan yang aku xleh terime die…. FIRST….


1. DIA X KAYA


2. DIA X KAYA


3. DIA X KAYA



Hahahahahah !!!!!! Gurau je uolls…korang ingat aku pelahap sangat dengan harte ni…alasan pertama ialah klo aku terima, korang bakal menyaksikan adegan 'IBU MERTUAKU' dan 'KASIM SELAMAT' versi cik buyung..tapi versi ni lagi dahsyat !!!!


Siap angkat-angkat parang, pelancaran peluru berpandu berdas-das, angkatan tentera bergajah….huh..ngeri uollsss…jangan bayangkan la..bila mummy ku itu sudah mengamuk…



Aku ada mintak pendapat la dari Mr A, tapi adoi,,,xleh pakai la uolls idea die tuh…..ade ke mule-mule tu die suruh aku trime ????? die kata..


CINTA BOLEH DIPUPUK BOH….


WAH !!!!! Ni lagi sesedap ayam goring KFC klo bercakap….bende pertama aku jawab, X INGIN AKU !!


Aku bukan x ready uolls,,memang cukup ready, tapi kan aku nak tanya korang la, klo siang ikan pun terkial-kial, kire ready ke ???ahaks !!!! x makan la laki aku nanti…xpe-xpe nanti aku dapat laki kaya, makan seafood je hari-hari..senang…x payah siang-siang bagai ni..leceh uolss…


Uolls kene tolong aku ok..aku xde idea nak bagi alasan ape…now, die dah start control aku macam aku ni steady GF die….aku rimas…itu x boleh ini x boleh…aku rase mamat ni dah desperate x jumpe pempuan lain kat bumi BATU PAHAT ni...


Aku dah kurus, slim, nak ajak kawin bagai,,dulu aku sedebab-debab alam, xnak ajak pulak..bnyk cantik die..!! aku diet untuk org lain, die pulak dapat habuan...makan kasut aku dulu !


Tuesday, July 6, 2010

Baby Wafa

at Tuesday, July 06, 2010
Reactions: 
1 comments
HELLO HELLO HELLO !!!! Cik buyung in da house !!! what up boys? ???!!! (bersemangt)…. Whats up girls~? (<-ade aku kisah ???) hihihihi..


Jangan marah ok kepada pompuan-pompuan di sana...padahal silent reader aku banyak pempuan kan…yang jantan ni mane layan sangt bace-baca blog ni,,lagi-lagi blog aku yang colour pink-pink bagai ni,,,nasib warne pink, meriah !!


Kang klo aku letak warne coklat taik,,,x ke bau jamban blog aku…!!! Tapi aku tau jantan mane yang selalu ikut blog aku….1 of them selalu panggil aku cik buyung,,sedap-sedap je kan ???? aku nak je seru die pakai nama 'ABG BUNTAL'..puas hati aku


ABG BUNTAL !!!! Klo mu kejor bola tenis tu timur barat timur barat pun,,perut tu tetap maju tau… (uolls mesti tahu kan sape abang buntal yang selalu main tenis ni..ha !! teke teke…)


Balik semule ke topic kite….


Beberapa minggu lepas aku pergi melawat baby kak azrin, biasalah weollss merempit naik Ferrari miss B yang color hijau-hijau saujana memandang tu, kali ni weollss sumbat 5 orang aje okeh,,,nak mati naik 6 orang ????

Rumah kak azrin banyak selekoh, silap-silap, dengan berat yang melampau-lampau ni, laju je kerete ni maju ke longkang…korang tambah la sendiri berat aku + MISS B + BUMPER RATU JERAWAT =……….



Tak sanggup..mane tau disaksikan oleh jantan-jantan warok yg baru kleuar dari masjid ke, x ke haru uollss !!!!! Sampai mati pun aku xkan lalu jalan tu…


Since weoll x tau jalan ke rumah kak azrin, melainkan RATU NYIROROKIDUL, jadi kitorang pun mengikut petunjuk arah dari RATU tersebut, yang x tahan siap di warning oleh MISS B, biasalah, RATU NYIROROKIDUL banyak sangat tugas di laut, jadi ke laut je la pemikiran die tuh…


MISS B: Ila, klo terlepas jalan rumah azrin..siap anda !!!

RATU NYIROROKIDUL: jangan bimbang la kak nurul, nanti ade signboard TAMAN MAKMUR, belok tau..

Since die cakap macam tu, DIVA-DIVA yang lain terbayang signboard sebesar alam bertulis 'SELAMAT DATANG KE TAMAN MAKMUR'.. tibe-tibe..


RATU NYIROROKIDUL: slow-slow…masuk jalan ni…!!!! (gaya tangan macam traffic woman yang berjaya gituwww)


Weolls pelik la, xde pun papan tande TAMAN MAKMUR ???????



Sebijik mcm ni papan tanda tu


Sekali papan tanda nye, macam ni je uollsss !!!!!! AAAAAAA geramnye aku…ape lagi…kitorg smash la RATU NYIROROKIDUL habis-habisan…ADOI !!!!!!


Gelak punye kuat sampai rahang aku ni lari alignment …!!! Aku rase orang kat luar tengok Ferrari kitorang yang di pandu oleh MISS B, macam ular kene palu, mana tidaknye, driver la paling over gelak…seram !!!!



Lepas kejadian papan tande tu, tiap kali RATU NYIROROKIDUL nak bersuara, kene hati-hati uollss, sebab die tau, diva-diva lain dah bersiap sedia nak smash pakai senduk…bahaya kawan-kawan aku ni !!!


Kami pun sampai kat rumah kak azrin…tapi baby girl tengah tido plak…x lama lepas tu baby tu terjaga..terkejut agaknye sebab tibe-tibe dengar suare-suare petir DIVA yg datang rumah die….


TU DIA !!!! Bile princess of the night sudah keluar, masing-masing meluru nak cium, macam ade gula agaknye atas badan budak tu…klo aku jadi baby wafa, lama dah aku smash breast diorang pkai kaki ku ini…muahahahahaha..konfirm senak !!!!!!



ni la baby nye..comel kan ?? Nur Wafa Afiqah


gomol sedap ni..

Bile budah tu diam, semue berlumbe nak dukung, bile start die merengek, semua campak ke aku…macam haram kan korang…whatever pun, wafa suke tengok gelak dan muke aku..one and only tau !!! korg ade ????


dengan nada ustazah, MISS B berpesan.....


MISS B: fa, jangan gelak kuat sangat...nanti dah besar budak tu ikut perangai fa..


SENTAP !!!!!



dari kiri : Ratu Ketayap, Miss B, Ratu Nyirorokidul


klo bergambar mesti over


Bride to be..n..mom to be.hahaha


 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review