Sunday, July 11, 2010

Transformasi Cik Buyung Ke Labu Sayong

at Sunday, July 11, 2010
Reactions: 
Hallluuuu uollsss !!! Ade cantik ke hari ni ????
Aku mendapat idea nak tulis entry kali ni sebab aku telah dikenakan secara gile-gile oleh MR A..mulut die agak longkang sikit hari ni..maklumlah, x pernah rase dibogelkan secara terang-terang oleh Cik Buyung, jadi berani mati statement die buat…
Tadi aku YM sekejap dengan MR A, borak punye borak, die telah mengeluarkan statement yang betul-betul buat aku sentap uoll…aku rase gaji die x keluar lagi, tu yang die x bayar insuran nyawa die lagi agaknye !!
Ade ke die kate aku ni BULAT uollsss…pastu die kate aku ni sesuai kawin dengan kawan die yang sama-sama BULAT macam aku…MR A ni memang nak kene kapak dengan aku ni….pastu sesedap kentang die kate aku x comel..

Huh !!! ade lagi uollss, die kate dulu aku couple dengan ex-bf aku yang rendang tu sebab aku desperado, yela kan dulu aku segendut-gendut alam….CIK BUYUNG JADI GILE HARI NI!!! Aku rase nak letak peledak dalam mulut die…mentang-mentang die kacak, badan mantap…sesuke ati je...yang aku paling x tahan, die kate badan aku yang sexy ni, macam ikan keli..


BESO ATAS, KECIK BAWAH

seiring dengan itu, jin pemusnah yang dah lama bersarang dalam badan ni sudah keluar nak berperang dengan MR A…die ape tau,,yang atas beso ni sebab nak seimbang dengan aset aku yang sedia meletup ni…

Die jantan ape tau..tau complain saje..dapat bini bawah kecik atas beso baru padan muke..time tu memang aku gelak tertonggeng-tonggeng tengok die bersanding….

Oh ye, die di jangka nak kawin tahun depan, perempuan malang mane dapat die pun aku x tau la, tahan ke dengan mulut die tuh..huh !!!

Bile dikire-kire kan uollss, sudah hamper 5 bulan aku ikat perut dan gigih bersenam untuk menurunkan berat badan aku yang ala-ala JIN BUNCIT ni….jangan terkejut hokeh, totally Cik Buyung dah hilang 16 kilo uollsss !!!! Klo nak rase 16 kilo tu berat macam mane….

SEBERAT TONG GAS HOKEH !!!!!

Nasib baik la MR A x upgrade umpatan die pada ku tu dr 'bulat' kepada 'tong gas'…memang aku gigit-gigit hidung bangla die tu…
Sesi kurus-murus ni bukan aku sorang saje yang buat uolls, ade sorang lagi..tapi die lagi hebat okeh…hilang 20 KILO !!!!! Yang ni memang aku respect habis la…weoll berdue ibarat MENTOR DAN PROTÉGÉ…yang die ni nak kurus sebab nak kawin…

Alangkah bagus klo aku nak kurus disebabkan nak kawin…yang sadisnye aku nak kurus disebabkan seseorang yang suke kutuk aku 'BESO ATAS, KECIK BAWAH'..memang sadis (T__T)…


SEBELUM = 89 kilo SELEPAS = 73 kilo TARGET = 60 kilo


Yang ni kawan Cik Buyung yang hilang 20 kilo tuh…

Klo uolls rase uollss dah diinspirasikan oleh ex-ex gajah di atas ni, boleh la mintak petua dari kami ye …oh ye, klo yang kaye tu, xpayah nak mx petue bagai, pergi slimming centre sudaahhh !!..

ucapan ni khas ditujukan kepada rakan cik buyung yg bertitle MAK JANDA tu,


nyah, dah berape bulan aku tengok ko, x kecik-kecik pun, bertambah PAUS adelah..hahahahaha !!!!! gile kentang aku ketawa ni....



SEBIJIK NYAH MACAM WAKTU KO TERBONGKANG ATAS KATIL !!!


2 comments:

Anonymous said...

mulut puaka.....aku rase aku tebongkang atas katil sangat sexy okies...xsama mcm paus...kalo laki aku masuk bilik terus mau....ehemm2...paham2 sudaaa....hakhakhak...tunggu sebulan lg...aku setara lan...mcm papan plawood ;P

buyuiazliana said...

MR KE MRS ke MISS?mana satu ni?

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review