Sunday, July 25, 2010

Orang Tua Gatal

at Sunday, July 25, 2010
Reactions: 

Hai uolss…wah..kire lama aku x hupdate kan..UHUK UHUK !!!...berabuks….bukan aku xde story, ade je bnyak kejadian-kejadian biadap yang berlaku ke atas Cik Buyung


Tapi bile aku dah start feeling mamalia dugong ni...sangat la malas..


Terkejut x dengan layout baru blog aku ni ha ???? meriah kan ?? gigih ok nak tukar mengikut kehendak dan selera cik buyung yang ala-ala warna warni aidilfitri ni…


Aku siap tambah lagu lagi…semestinya lagu yang famous dikala ini..sesuai dengan peredaran zaman dan kehendak-kehendak telinga fans miss buyung…ok la kan….klo ikut lagu favourite miss buyung, mau berterabur fans aku lari …


Oh ye..aku nak story kat uollss..kejadian ni bru je terjadi beberapa jam yang lepas, ketika cik buyung, Ratu jerawat dan Miss B dalam perjalanan ke rumah ratu jerawat..


Lepas je kitorg muntah kedarah dekat bando, weoll pun menuju ke jalan menuju ke Bukit Payung…sepanjang perjalanan tu, macam biasala...mulut kepoh kami berupe tempayan yang x pernah tutup selama bertahun-tahun x berhenti gelak, x berhenti bercakap..


Topik yang selalu menjad isu, biasanya pasal tugas-tugas mak hayam yang semakin hari semakin berat, anak hayam yang cerewet, dan anak hikan hot yang baru balik sekolah…


Hahahahaha…itu je la topic kami..mak hayam, anak hayam, anak hikan…hebat kan ????? ko mampu ???? huhuhuhu


Borak punye borak…tibe-tibe weolls perasan ade sebuah kereta berjalan seiring dengan kereta miss B, disebabkan tingkp dibahagian pemandu kereta tersebut terbuka, weoll dapat lihat la yang pemandu nye tengah tersengih-sengih pandang kitorang..


WTF !!!!! Apahal pulak mamat ni…kitorg tengah buat FREE SHOW STRIP DANCE ke ???? Aku rase xde yang tengah berbogel dalam kereta Miss B..nak kata ade coli cap VICTORIA SECRET melekat atau tergantung kat kereta weoll pun xde jugak !!! Ah sudah !!!


TAULA WEOLLSS NI ANGGUN…TAPI PERLU KE STALKER SAMPAI MACAM TU SEKALI !!!!????


Aku x kisah uollss klo muke die sekacak Enrique Iglesia, yang mampu menggetarkan nafsu-nafsu buas kami ni..sampai ke tua aku rela buat strip dance tengah-tengah BUKIT PAYUNG ni…


Aku nak describe orangnye macam mane pun, haruslah aku koma dulu sebelum aku sempat explain ke korang….. tapi uolllsss..yang kali ni bukn ala-ala Enrique Iglesias hokeh !!!!


Enrique Iglesias tu boleh dikategorikan macam ayam muda la…bergetah lagi…yang mamat tadi tu, kategori hayam pencen..


KEREPOTSS !!!!! KERAS !!! LIAT !!!! ieuuuuwwww… langsung aku nak termuntah balik bile pikirkan care die senyum…


Aku tengok die macam feeling-feeling unta tengah nak mengawan adelah… misai pun macam lalang x pernah ditebas, ade hati nak ngurat anak dara tu….


Lagipun aku xsuke orang bermisai-misai ni...eeeeeee….eeeee…..eeeeee….mesti macam terkena electric shock bile kene badan aku…eeeeee…eeee….eeeee



BERGETAR JIWA MAK NI NYAH !!!!!!



Yang paling aku rase nak maki die bertong-tong adelah aku ternampak ade sorang budak lelaki di tempat duduk belakang…..ini ke ciri-ciri ayah yang menjadi teladan ????


Depan anak sendiri, sanggup mengurat anak-anak dara yang bergetah seperti kami ini…apa bini x cukup bagi nafkah batin ke ????(tibe-tibe aku nak feeling-feeling bini Pak Lebai ni pehal ???)… aku harap-harap kan, balik rumah nanti, anak die buat dialog ni ke mak die…



MAK, TADI KAN, MASA DALAM KERETA AYAH NGURAT KAKAK-KAKAK SANTEK KAT TEPI JALAN TADI….


Aku rase time ni mesti dah terpacak kapak dekat kepala jantan tu…xpun lagi heaven kan, jantan tu dah xde anu dek dicantas oleh bini beliau..hahahahahaha…ups !!! terlebeh sudaaahh..


Jangan memperlekhkan kuasa-kuasa sang isteri tau…klo dah naik hantu, silap hari bulan..mmg weollss cantassssssss !!!!


3 comments:

buyuiazliana said...

kakak2 chantek ye..i loike.....tp dia bawak perdana uols...

Anonymous said...

aiii nyah..mase ko feeling2 nk carik sugardady arituh tua pon xpe...alaa nyah..ko jugak ckp..asal poket die tebal sudaa..layannnnn..hahahak

jejaka anggun said...

ntah2 dia pandai korang biasa2 jer.. korang yg perasan lebih nih kot? cube cakap betol2...

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review