Friday, July 9, 2010

Kawan atau Selipar Jamban ?

at Friday, July 09, 2010
Reactions: 
Yooohooo uolllsss !!!!!


Korang ape kabar ?? Aku macam biasala..makin hilang DIVA bile balik BATU PAHAT ni….lagi-lagi sejak aku gigih menanam anggur yang xde hasil ni….muke aku pun dah selebet…makcik jaga kandang lembu lagi vogue dari aku, mane aku x sentap !!!..huh !!!..agaknye sebab aku dah x diva, ade pempuan berani buat muke jamban kat aku petang tadi…geram uollss !!!!!!


Korang mesti selalu kan terserempak dengan kawan-kawan lama, x kire la kawan rapat ke, yg suam-suam kuku ke, yang dulu korang benci ke, yang dulu korang gilekan ke, UOLSS TEGUR X ????


Walopun uolls x suke dengan orang tu, tapi disebabkan kenal, terpaksa la buat muke hipokrit, macam excited gile kentang ala-ala jumpe artis gtuwww…pastu terlompat-lompat maacm tengah main getah…padahal dalam hati ???? Rase nak korek je lubang hidung diorang dengan ibu jari kaki ni ??? Hahahahaha …..klo korang nak tau, aku selalu buat macam tu, x suke, terpakse buat-buat muke badut…


Aku bukan x suke secara sengaja tau…aku x suke sama ada diorang tu pernah wat jahat kat aku dulu, ataupun selalu buli aku…uollss ingat CIK BUYUNG yang diva ni x pernah di buli ke ??? selalu okeh !!!! Cume bile dah jumpe kawan-kawan yang bijak pandai kat kolej, no more istilah buli…beza kan waktu zaman sekolah dengan zaman U ??? kesimpulan nye…

AKU BENCI ZAMAN SEKOLAH !!!



Back to story…



Petang tadi aku keluar Bandar nak cari barang untuk body aku yang dah start menggelebeh ni dekat BP MALL….macam biasala la aku jalan sorang-sorang dengan lenggang Mak Esah…. Jalan punye jalan, tbe-tbe aku terpandang seseorang…



Dah dekat aku baru perasan die kawan mase Form 1 sampai 3 kat sekolah dulu, pastu memang die 1 U dengan aku dulu, tapi time tu dah dekat baru aku cam, aku nak senyum la ke die, tapi die buat-buat macam x nampak je uollss…nak kata jauh, x la, jarak 3 kaki je….mustahil x nampak aku yang setinggi-tinggi alam catwalk ala-ala diva tengah-tengah Mall tu.


Cik buyung ni boleh dikatogerikan sebagai 'JUMBO, SI GAJAH BIRU' pun die x sedar….boleh pulak buat muke selipar jamban kat aku tuh…nak je aku 'flush-flush' muke die jadi 'SI JUMBO'….



Macam la ko cantik sangat kan ???? Buat gaya macam tengah diskusi bagai dengan member die…meluat uollsss…gaya muke tu macam tengah bincang masalah Negara kat tengah-tengah shopping complex…sengal punye olang…



aku nak je kutuk...


'DAHLAH BUMPER BESAU, ADE HATI BUAT MUKE CELAKA DEPAN AKU !!!!'


2 kali aku toleh ke bumper die…ahaks !!!! bukan ape, macam x percaye…dulu selim melim,,sekarang mcm buah oren aku tgok…..


kecik atas, besau tengah….kihkihkih…




2 comments:

Anonymous said...

APSAL KO SENYUM....TU AR BAIK SGT....LAIN KALI JELING JER...KAN DIE DA BUAT MUKA JAMBAN BARU KO GERAM....GERAM AKU KAT MULUT LONGKANG TU X ABIS LAGI...KASIHANNN KAT KO NYAH...SABOO JERLAA

buyuiazliana said...

pptnya..tegur je ngn sore petir kuat alam ckp cmni "br operate ke nyah???!!!!"

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review