Friday, January 18, 2013

Baru Sekolah Menengah, Dah Pandai Melatah "pantat"

at Friday, January 18, 2013
Reactions: 
Hah, amik ko...!!!! Tajuk memang takde lindung-lindung, main boo je aku letak ni. Hahaha

Aku tak faham dengan budak zaman sekarang ni, kalau marah je, pantat. Marah je, pantat.

Takpun melatah je, pantat

Aku dulu masa sekolah menengah tak ada pun kalau marah dengan kakak senior yang suka me 'ragging' tu, takdelah aku pantatkan dia. 

paling berani aku, "saya nak bawak mak saya jumpa akak..!"

hahahah.. tak kool betul, marah je panggil mak, gaduh je panggil bapak datang sekolah.

kejadian ni berlaku masa aku nak beli token LRT dekat area kampung baru. 

Disebabkan selama ni kalau naik lrt je, dengan berlagaknya aku main swipe kad saje, tanpa beratur depan mesin godang tu, sambil jeling-jeling yang tengah beratur dengan maksud 'ko hado..!'. hahaha..

Allah itu maha besar, lama-lama ko swipe, rata jugak duitnya kan... Sebab takde duit kecik nak top up touch n go (read: takdo duitt), jadi terpaksa kuis kuis purse beli token. hahaha Sadis sungguh kisah aku..

Masa tengah beli tu, tetiba kat sebelah aku, apa jadi entah, token takmo keluar agaknya, ada sorang budak terus marah, kemudian apa lagi, "pantat"..!

Tak pasal-pasal mesin tu kene pantat padahal benda tu tak berjantina pun. hahaha..

Dik oi, jaga bahasa sikit, muda lagi. masih pakai uniform sekolah lagi, lelaki nak ngurat pun, terkencing tengok kau maki mesin tu.

Ingat lagi, dulu kalau waktu sekolah aku mencarut sebut 'babi' ke, memang bersambal la bibir ni ibu tonyoh dengan lada.

Macam kene suntik la sekejap bibir ni, tebal sesado..

Budak budak sekarang ni, kalau tak belajar dekat rumah, sah sah belajar dekat sekolah. nak nak dapat member yang suke memantat 24 hours, aci berani kerat jari, mesti akan terikut-ikut. 

Tapi tula, yang suka memaki ayat lucah ni perempuan aja. Kalau nak dengar lelaki yang sebut anu diorang tengah marah, memang jarang la aku dengar.

Kalau la satu hari aku beli token lrt lagi, lepas tu tetiba ada yang memaki 'kote betul..!', memang kat situ jugak aku belahak dekah-dekah... hahaha

 

by Gadis Cantik

1 comments:

Fitri Wahab said...

Btul 2 lelaki lebih jaga maruah diri malu la

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review