Wednesday, December 28, 2011

Layak ke Orang Macam Kau Ni Kawen..??

at Wednesday, December 28, 2011
Reactions: 
0 comments

Sebelum aku story, sila baca dengan hati terbuka, jangan nak kata" Ala Cik Peah tu cemburu la tu sebab dia tak kawen lagi"

Tak ok..!

Tapi aku macam terasa, "Ko nak Kawen..?? Layak Ke..?? Perangai ko pun sekeji najis.."

Mari aku story dari awal.

Ada seorang perempuan. And yes, tak dinafikan, cantik, putih, selim molim. And she was my senior

Tak perlulah aku mention senior zaman sekolah ke, U ke, matrik ke. Tapi zaman U aku, aku hadapi dengan terbilang sebab semua member ada otak. Yang zaman selebihnya, otak kurang sikit.

Ok, get back to this lady. Well, dapat notice from somewhere yang dia menjemput sapa-sapa yang dia kenal datang kenduri dia.

Bila aku baca je mesej tu, dalam hati ni terdetik. "Ada ke yang suke pada kau sampai nak datang majlis kau.."

Waktu dulu of course dia kawan. Tapi sudah tentu geng geng dia pun, mulut serupa dia jugak.

Aku teringat perangai dia ni waktu dulu.

1. Pembuli
2. Suka menggedik dengan abang dewan makan
3. Struktur mulut memang cantik, tapi apa yang keluar dari mulut ko agak babi sikit di situ.
4. MUSUH UTAMA SEMUA PENGHUNI ASRAMA..!!!
5. Mata pun cantik, tapi tebiat suka menjeling tetap ada.
6. Kalau nak sesuatu, bukan main baik, pijak anjing pun tak mati. Tapi bila dia geram... Ko pulak yang rasa nak jadikan muka dia macam anjing
7. Suka sound orang.
8. Suka budak yang cantik. Budak gemuk macam aku, buat "station" pinjam barang.
9. Gatal nak mampos. Dia bajet dia cantik, jadi semua lelaki yang depan mata dia punya.
10.Bajet hot.

Nak kata aku nak pergi majlis kawen kau..?? Sorryla berqqqq, banyak lagi kubur yang aku nak ziarah. Majlis kau tak penting mana pun buat aku.

Maybe ada certain yang kata " Ala, beselah budak-budak".

Pada aku, kalau pantat kau dah berdarah, otomatik kau bukan budak-budak. Otomatik kau adalah teenager. Kalau aku yang muda dari dia boleh berperangai baik, why not her.

I hope she regretted what she had done with the others. For me, I still cant accept it. Disebabkan ada perempuan-perempuan yang berspesis macam dia, budak-budak jadi takot, low self-esteem and takut nak stand up among the crowd.

Aku memang alergik betul dengan manusia macam ni. Sorryla, aku tak kuasa nak attend wedding kau, bukan apa, takot badan aku tumbuh bulu beruk pulak tengok kau tersengih-sengih atas pelamin. Yearkkkkk..!


Hari Yang Panjang

at Wednesday, December 28, 2011
Reactions: 
0 comments
Semalam adalah hari membuang tebiat, dan juga membuang duit, dan membuang tenaga, dan alang-alang juga membuang lemak..

Disebabkan semalam aku bosan nak mampus, dok berketing bontot ni nak ukur jalan KL, malam kelmaren aku dah sound adik, 

ESOK HANTAR AKU PERGI LRT..

Ceh ceh, budget ko ade driver kan. Puiiii..

Start dari pukul 9 pagi sampai 6 petang, dari LRT Tasik Selatan, ke KL Sentral, pastu ke KLCC, tengok wayang sorang-sorang, macam looser la jugak, then KL Sentral, makan sampai keluar hingus, pastu ke Times Square, then ke Sungei Wang, lepas tu terus bontot aku cramp macam kene simen..!

Kenapakah kesannya ke situ..????? nak tido seksa okeh? Macam kene raba dengan black mambo okeh.. Kah kah kah

Monday, December 26, 2011

Saya Merindui Orang Ini

at Monday, December 26, 2011
Reactions: 
0 comments
Padahal baru semalam jumpa.. Ini la yang dikatakan gedik mintak lempang.. Hiks.. Dah bagi betis, mintak dada pulak.. Eh? Hehehe..

Tuesday, December 20, 2011

Nazwa, Ko Terasa Tak..??

at Tuesday, December 20, 2011
Reactions: 
0 comments
 
Kah kah kah..
Ok nazwa adalah satu satunya manusia yang begini...
Tapi idokler keluar perkataan babi ni..
Ko giler, sentap la akak Peah gitu kan.
Selalunya keluar perkataan sengal, ngok dan macam-macam la..
Orang Johor memang kental, takkan terasa kalau dipanggil gitu..
Sebab kitorang memang brutal kalau dengan member.
Kalau dengan pakwe, idokler brutal gitu.. I U I U saje..
Kalau tetibe terbuat perangai kentut selamba kodok tu, normal... normal...
Orang Johor mesti berani kentut depan orang... 
Kalau tau, tak JOHOR la kan... 
Kah kah kah...

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review