Friday, December 9, 2011

Masih Ingat Tak..??

at Friday, December 09, 2011
Reactions: 

Korang ingat tak, masa sekolah rendah dulu, ada satu filem Cina ni, memang femes gila.

Kalau nak diikutkan, memangla kita masih budak-budak..

Nak baca subtitle english pun masih rangkak-rangkak.

Belum habis faham, scene dah bertukar, lepas tu tension sendiri sebab tak faham.. Kah kah kah

Cerita pasal dua orang budak botak yang super duper cute.

Yang sorang tu, gemuk, nakal dan tak tahu berkungfu.

Yang sorang lagi, memang comel dan handal la dalam bab berkungfu ni..

Nak jadi penyedap cerite, budak gemuk tu ada sorang abang yang mampu menukar hati besi kak peah ni, serapuh kelopak mawar.. Pergghhh, tak boleh blah kan.. Sapa-sapa yang lahir tahun 80-an mungkin tahulah kot cerita ni.. meh aku kasi gambaran sikit..


Ni dia....

Sapa-sapa yang ada tercari-cari filem ni, sebab kan dah lama gila kan, beserta subtitle, boleh ler download sini.

Janganlah ko mintak movie dari aku.. Koser aku nak bagi... Download sendiri ye..!

Tajuk movie ni SHOLIN POPEY...
Aku dah tengok, tergelak sorang-sorang macam minah seeh...!

Mengimbau beb cerita ni.. Teringat dulu-dulu, sehari lapanpoloh kali ulang tak jemu-jemu...!


1 comments:

humaira said...

laki tu nama die jimmy lin

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review