Thursday, December 8, 2011

Akak Peah Yang Comel Sedang Meroyan

at Thursday, December 08, 2011
Reactions: 
Pergghhh, tajuk nak menang je kan. Persoalannya, COMEL KE..? Kembang sebadak adalah.. Now aku terpaksa update pakai phone je, sebab blog buat hal. Takleh boleh edit.. Apedehel pulak kan.. Nasib baik okeh. Dahla ada esaimen yang nak kene buat dekat blog, sebab lusa dah kene present. Sekali kelas batal ko..! Rasa nak terjun bangunan je hepinye. Akak Peah baru balik cuti-cuti Mesia, jadi badan masih penat.. Baru sekarang dapat rehat, tapi bila nak berehat, pempuan-pempuan yang adabnya terlebih ni, bising ler pulak. Almaklumlah, duduk 2o orang, tapi nak lobos rasanya bilik ni sampai kerak bumi gara-gara betina-betina terlebih adab ni.. Bilik sebelah menyebelah pun, nak mekiiiiiikkkkk medang... Eh pundek betul..! Kan dah mencarut..

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review