Wednesday, December 28, 2011

Layak ke Orang Macam Kau Ni Kawen..??

at Wednesday, December 28, 2011
Reactions: 

Sebelum aku story, sila baca dengan hati terbuka, jangan nak kata" Ala Cik Peah tu cemburu la tu sebab dia tak kawen lagi"

Tak ok..!

Tapi aku macam terasa, "Ko nak Kawen..?? Layak Ke..?? Perangai ko pun sekeji najis.."

Mari aku story dari awal.

Ada seorang perempuan. And yes, tak dinafikan, cantik, putih, selim molim. And she was my senior

Tak perlulah aku mention senior zaman sekolah ke, U ke, matrik ke. Tapi zaman U aku, aku hadapi dengan terbilang sebab semua member ada otak. Yang zaman selebihnya, otak kurang sikit.

Ok, get back to this lady. Well, dapat notice from somewhere yang dia menjemput sapa-sapa yang dia kenal datang kenduri dia.

Bila aku baca je mesej tu, dalam hati ni terdetik. "Ada ke yang suke pada kau sampai nak datang majlis kau.."

Waktu dulu of course dia kawan. Tapi sudah tentu geng geng dia pun, mulut serupa dia jugak.

Aku teringat perangai dia ni waktu dulu.

1. Pembuli
2. Suka menggedik dengan abang dewan makan
3. Struktur mulut memang cantik, tapi apa yang keluar dari mulut ko agak babi sikit di situ.
4. MUSUH UTAMA SEMUA PENGHUNI ASRAMA..!!!
5. Mata pun cantik, tapi tebiat suka menjeling tetap ada.
6. Kalau nak sesuatu, bukan main baik, pijak anjing pun tak mati. Tapi bila dia geram... Ko pulak yang rasa nak jadikan muka dia macam anjing
7. Suka sound orang.
8. Suka budak yang cantik. Budak gemuk macam aku, buat "station" pinjam barang.
9. Gatal nak mampos. Dia bajet dia cantik, jadi semua lelaki yang depan mata dia punya.
10.Bajet hot.

Nak kata aku nak pergi majlis kawen kau..?? Sorryla berqqqq, banyak lagi kubur yang aku nak ziarah. Majlis kau tak penting mana pun buat aku.

Maybe ada certain yang kata " Ala, beselah budak-budak".

Pada aku, kalau pantat kau dah berdarah, otomatik kau bukan budak-budak. Otomatik kau adalah teenager. Kalau aku yang muda dari dia boleh berperangai baik, why not her.

I hope she regretted what she had done with the others. For me, I still cant accept it. Disebabkan ada perempuan-perempuan yang berspesis macam dia, budak-budak jadi takot, low self-esteem and takut nak stand up among the crowd.

Aku memang alergik betul dengan manusia macam ni. Sorryla, aku tak kuasa nak attend wedding kau, bukan apa, takot badan aku tumbuh bulu beruk pulak tengok kau tersengih-sengih atas pelamin. Yearkkkkk..!


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review