Wednesday, December 28, 2011

Hari Yang Panjang

at Wednesday, December 28, 2011
Reactions: 
Semalam adalah hari membuang tebiat, dan juga membuang duit, dan membuang tenaga, dan alang-alang juga membuang lemak..

Disebabkan semalam aku bosan nak mampus, dok berketing bontot ni nak ukur jalan KL, malam kelmaren aku dah sound adik, 

ESOK HANTAR AKU PERGI LRT..

Ceh ceh, budget ko ade driver kan. Puiiii..

Start dari pukul 9 pagi sampai 6 petang, dari LRT Tasik Selatan, ke KL Sentral, pastu ke KLCC, tengok wayang sorang-sorang, macam looser la jugak, then KL Sentral, makan sampai keluar hingus, pastu ke Times Square, then ke Sungei Wang, lepas tu terus bontot aku cramp macam kene simen..!

Kenapakah kesannya ke situ..????? nak tido seksa okeh? Macam kene raba dengan black mambo okeh.. Kah kah kah

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review