Thursday, July 8, 2010

Kau Ajak Aku Kawin ?

at Thursday, July 08, 2010
Reactions: 

Hai uollss !!!! Hari ni aku ade story baru nak cerite kat korang…bile sebut pasal kawin, hurm..bunyi macam menarik, lagi-lagi untuk anak dare tue macam aku ni…


Tapi perkataan 'kawin' ni akan jadi malapetaka klo datang dari mulut seseorang yang aku xnak sangat kawin dengan die klo boleh….cukup berani hokeh jantan tu !!!! erghhh !!!!


Aku tengah serabut ni uollss…asyik garu kepala je dari tadi macam kene jangkit kutu, aku dah feeling-feeling baboon ni.. petang tadi die ade msg aku..then salah satu msg die berbunyi seperti di bawah…



Mr I : klo macm tu, I*** jad suami fa la

Aku : Mana boleh, kite bkn couple..

Mr I : jom couple!


Wah !!! Sesenang makan ayam goreng ajak aku couple…gile kentang punye olang..sekurang2 nk couple ngn aku, kene ade kereta caldina sebijik…baru aku rela tau…tido depan rumah die hari2 pun aku sanggup..kekwat sungguh cik buyung…ADA AKU KISAH ?????

Ade beberapa alasan yang aku xleh terime die…. FIRST….


1. DIA X KAYA


2. DIA X KAYA


3. DIA X KAYA



Hahahahahah !!!!!! Gurau je uolls…korang ingat aku pelahap sangat dengan harte ni…alasan pertama ialah klo aku terima, korang bakal menyaksikan adegan 'IBU MERTUAKU' dan 'KASIM SELAMAT' versi cik buyung..tapi versi ni lagi dahsyat !!!!


Siap angkat-angkat parang, pelancaran peluru berpandu berdas-das, angkatan tentera bergajah….huh..ngeri uollsss…jangan bayangkan la..bila mummy ku itu sudah mengamuk…



Aku ada mintak pendapat la dari Mr A, tapi adoi,,,xleh pakai la uolls idea die tuh…..ade ke mule-mule tu die suruh aku trime ????? die kata..


CINTA BOLEH DIPUPUK BOH….


WAH !!!!! Ni lagi sesedap ayam goring KFC klo bercakap….bende pertama aku jawab, X INGIN AKU !!


Aku bukan x ready uolls,,memang cukup ready, tapi kan aku nak tanya korang la, klo siang ikan pun terkial-kial, kire ready ke ???ahaks !!!! x makan la laki aku nanti…xpe-xpe nanti aku dapat laki kaya, makan seafood je hari-hari..senang…x payah siang-siang bagai ni..leceh uolss…


Uolls kene tolong aku ok..aku xde idea nak bagi alasan ape…now, die dah start control aku macam aku ni steady GF die….aku rimas…itu x boleh ini x boleh…aku rase mamat ni dah desperate x jumpe pempuan lain kat bumi BATU PAHAT ni...


Aku dah kurus, slim, nak ajak kawin bagai,,dulu aku sedebab-debab alam, xnak ajak pulak..bnyk cantik die..!! aku diet untuk org lain, die pulak dapat habuan...makan kasut aku dulu !


4 comments:

Anonymous said...

hohohoho0......princess gumuk, yg penting hati! kalau dah tak soka..ckp jer we r nt meant to b together..pahal nk paksa2??? kawen bukan tuk sehari, seminggu, setahun, tapi kalau boleh tuk hingga ke mati.....

buyuiazliana said...

1.mcm kenal je bunyik ayat org atas tu...

2.apesal ko guna pangkal Mr I gak fa oii...apakah?wakawaka!

buyuiazliana said...

1.mcm kenal je bunyik ayat org atas tu...

2.apesal ko guna pangkal Mr I gak fa oii...apakah?wakawaka!

iha said...

kak n, klo mr I yg kak n pk kan tu, i sangup je..kihkihkih...nama die starts ngn I, kite pgil la mr I jugak..huhuhuhu

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review