Monday, July 19, 2010

MR A Sudah Merajuk

at Monday, July 19, 2010
Reactions: 

Hai uollss… aku hari ni lemau ala-ala kuih bangkit masuk angin…selalunye kan aku ceria bak kuih tart terlebih jem nenas…x semangat !!!


Nak feeling-feeling Ratu Mak Hayam pun, terus jadi Mak Badak…aku rase aku sudah terlepas cakap la sama seseorang sampai die merajuk…tapi perlu ke merajuk ?????buruk tau orang jantan merajuk…pastu nak kene pujuk bagai..over tau !!!!


MR A macam sudah merajuk la uollss..ala bukan aku ade kate mende pun, biasala klo kutuk mengutuk tu..aku kutuk ko, ko kutuk aku…aku henyak ko, ko henyak aku..sama-sama la rasakan..ni nak sentap-sentap pulak..ni leceh ni !!! dulu kate ok je nak main kutuk-kutuk ni..


Sekarang nak berdrama telenovela dengan Miss Buyung..even dalam telenovela pun, endingnye hero & heroin kawin…klo telenovela aku, nan adoooooooo !!!!!!…..hero kawin dengan org lain, heroin yang sangap…


Die klo merajuk, seminggu x tegur aku…die ni boleh tahan jugak merajuknye..pujukan dari seorang wanita seksi, menggoda dan vogue ini pun tidak akan layan…muke memang macho dah…., tapi dalam hati ade taman, dalam taman ade kolam, dalam kolam ade teratai wooooo..baik punye…hikhikhik..


Sejak-sejak nak masuk umur 31 ni, cepat beno tersentapnye tuh..pembawakan budak ke ape mamat ni ????....confius aku….aku yang pembawakan lemak ni pun maintain je !!!...die kutuk aku lagi kaw uolssss…berani mati hokeh…korang layan je ape kate-kate die ni…memang dah sampi masa aku cari die dan sental mulut die dengan batu sungai…biar suci sikit…



1. saya rase tong dram lagi glemer untuk awk


2. lelaki pewitt tu sebab bumper dengan pelampung awak yang terlebih pump, terlebih angin,…. kembung jer


3. saya rase klo mane-mane awek boleh nikah dengan saya..x larat nak bersyukur dah..termasuk awk tu..kan ?


4. Bagus sangat ke ex bf awak tu banding dengan sy ??? sy tgk cam tuuttttt ade la.


5. Walopun awek yang kejar saya tu senget-senget pon, cun lagi la pada awak tu


6. Dah macam ikan buntal dah sekali tengok awak dlm picture ni, bile ikan ni kembang, macam awak la, gelembung semacam..


7. Gemuk-gemuk buat mende, berat semacam aje.


8. Minah perasan wehhhhh !!!!


Lagi gile kentang uolls die kutuk aku…sekali die dapat bini ala-ala tongkang Vietnam, baru die rasakan..masa tu Cik Buyung akan jadi orang pertama yang makan nasi minyak kenduri kawin die…


Then setiap kali die berjaya buat aku bengang, die akan gelak macam neraka…whatever pun aku cool je…perasan santek kan, harusla feeling-feeling yang kutukan tu bukan untuk aku uollsss..aku pass je kutukan tu pade jiran sebelah aku yang mulut macam lahanat..


Agaknye dah selalu sangat bawak masuk ^&%$* daalam mulut die,,tu yang setaraf bangkai tuh…ieuuuwwwww…SENSORED !!!


Macam mane ni uolllsss…klo die dah marah, aku jugak yang sangap xde kawan nak gaduh…sape lagi nak panggil aku 'tong dram', tong gas', 'bumper terlebih angin' dan 'ikan buntal' ?????? Cik Buyung akan merindui gelaran-gelaran tersebut…



4 comments:

Anonymous said...

what la u......kawan memang la boleh kutuk lelebih,..but ade limit gak! then kalau die dah merajuk coz u kutuk die, what d hell?? ignore jer....no point nk pujuk sebab die terasa u kutuk die, tapi die kutuk u boleh plak?
come on...a guy like tht? no point to layan lar....banyak lagik org lain ko leh layan ..sumone who would really appreciate u, n kutuk u...n never terasa balik!
to tht guy, wake up! apahal nk emrajuk2 becouse of ur own's doings kan?

iha said...

amboi....emo nye tanpa nama di atas ni..hikhikhik..rupenye letrik xdela..ingt merjauk..tu yg trus ter off YM

Anonymous said...

far..klako2....hahaha...aku x tau plak si arif tuh ejek mcm ni...lagi buat aku rase nk guling2 lagi ade lahhh..layannnn....hakhak

Anonymous said...

Drama tivi 1 sangat...dah tak cakap beberapa minit jer...dah kata merajuk n wat entry khas...haduh.....adek hadek kan.....sekali eltrik tak der....apahal? tu namanyer cinta dah ebrputik tu....not luv-hate relationship...but luv-kutuk relationship! sicko la u! :)

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review