Tuesday, July 13, 2010

Impian Cik Buyung…

at Tuesday, July 13, 2010
Reactions: 
Uollss ade impian ??? Of course ade kan..hendak membesarkan payudare atau nak up kan bumper, itu bukan di kire impian ..itu di kire dah meroyan…kebanyakan impian, majority pakai duit, macam tu jugak dengan impian aku…

Hari ni aku nak story dengan korang pasal impian aku kat uollss..sebelum ni impian aku hendak berkahwin dengan FAHRIN AHMAD yang berbadan kental, yang ade six pax dan yang mampu buat aku bengkak mata esok harinye sebab di kendurikan oleh abang FA (berangan je !!).

Tapi gara-gara kejadian tadi, aku dah ade impian baru,,yang aku simpan jauh di dalam perut paus ku ini…
Tadi aku otw nak pergi ke Pejabat Lembaga Hasil Dalam Negeri dekat Bandar, dengan gigihnye aku merempit ke tempt tersebut, tengh aku feeling-feeling Miss World 2010…tibe-tibe aku terpandang sesuatu….


OH! OH! OH! CALDINA !!!!!!!




Sawan aku datang !!!!! 



Tibe-tibe aku hilang kawalan …. Eh! Eh! Eh!



STREEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!

Astaghfirrallahalazim !!!
Disebabkan kejadian aku melihat caldina putih itu, Ferrari aku nyaris cium bontot sebuah VIOS !!! X boleh jadi klo tiap kali jadi macam ni… jadi aku nak buat announcement…bahawasenye…


CIK BUYUNG AKAN MEMBELI SEBUAH TOYOTA CALDINA…..


(warna pink lag !!!)

So kepada JANTAN-JANTAN berstatus SUGARDADDY kat luar sana…

PM me baby !!!! The most handsome & richest one will be selected..auuwwwwmm !!!!


X tau lagi la bile impian Miss Buyung ni akan tercapai..yang penting, Caldina aku lagi meriah dari Caldina Mr A yang ala-ala kure-kure hilang cengkerang tu…klo race dengan mamat tu, aku dah round 1 Malaysia pun, die masih lenggang CIK KIAH lagi kat Bandar Dungun…

Keadaan aku bertambah parah uollss, lagi-lagi dekat bandar BATU PAHAT ni kekurangan orang kaya...oh ye kepada abang-abang PETRONAS di luar sane...


I NEED U VERY BAD BABY !!! (lagi kaya lagi bagus)

KIHKIHKIHKIH !!!!!!


5 comments:

nadiah,wan said...

hakhakhak!! kelakar la iha ni. macam macam.

oke, moga2 dapat la si abang berkereta caldina nt. amin!!

Anonymous said...

ber balik cite i td...yg kaya selalu nye muka x bape hensem...yg hensem selalu nye xde rupa...tu jerrr...bagaimana mau yg 2-2 perfect...imposible....mission immposible....hahaha

Anonymous said...

aiyoooo princess gumuk...klakar ar. teruskan menulis untuk emnghiburkan org2 di kantor pabila YM dah kena blocked, FB dah kena blocked, tenet biasa sajorks....jadi ade belog princess gumuk memang menghiburkan!

p?s: dapat pahala tau hiburkan org nie.... :)

buyuiazliana said...

org indon ke komen kt atas ni [haha!aku mcm kenal lg sape kt atas tu ..tu sbb brani tu..]

ada gak erk caldina kt BP..tasty gak org BP ni..ahaks!kalau ai yg beli adakah ko akan meratah ai jugaks?!!ohh..!!skeri okeh...

iha said...

kak n...sugguh sadis hidup di johor ni...dah nk 2 minggu, bru terpandang sebijik caldina!!bile dah terpandang, tu yg hilang imbngn tuh

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review