Thursday, September 12, 2013

Orang Lelaki Jangan Marah I ok..!

at Thursday, September 12, 2013
Reactions: 
This evening (chewaaahhh) iolss chatting dengan sorang member..

Kalau dah pempuan sama pempuan bergosip, harus pasal jantan. (eh, klo nyah sama nyah gosip pun, pasal jantan, macam tak ada beza je..! kihkihkih)

but kali ni not pasal jantan la, but tanggungjawab orang jantan ni nak kasi bini ngandung

pheww... dari tahun lepas aku dengan dia dok gosip benda yang sama... mengandung mengandung.

tapi jangan salah anggap pulak, bukanlah weoll discuss pasal posisi posisi asmara nak kasi ngandung ke, gila ko... itu terpulang kepada rahsia masing-masing. weolls not sharing...

eh, geli ok share dengan member pempuan... (kalau dengan pasangan, baru kasi cas geli geli sikit.. hahaha)

ok lets share apa yang weolls bincang pasal acara ngandung mengandung ni. Before this, aku ada baca la juga, kalau nak mengandung amalkan telan folic acid. Aku malas nak cas ilmiah atau buat cubaan nak karang journal untuk dipublish kat sini, pandai-pandai la ko cari apa kebaikannya.

Since doktor pun sendiri suruh amalkan untuk couple yang nak ada anak cepat, but ada 1 perkara yang aku tertinggal.

Selalunya yang nak ada anak cepat, pastu sibuk google pil pil yang bagus, for example folic acid, mesti ORANG PEREMPUAN...! truly said, yang amik follic acid pun ORANG PEREMPUAN sahaja.

ORANG LELAKI...?? (borong minyak lintah tahu la... bahahahaha..)

(eh pebret encik bam bam tu bila pergi Langkawi)

so untuk orang yang belum kawin or baru kawen, mesti dalam kepala otak mereka, oh untuk ORANG PEREMPUAN sahaja kot follic acid ni...

Aku yang bebal ni pun dah set dalam otak, FOLLIC ACID JUST FOR WOMAN...

buat couple yang dah lama kawen belum pregnant, for your information, SUAMI PUN KENE TELAN PIL TU...!!  (again, iolss malas nak letak ayat macam orang nak publish paper dekat conference, pandai-pandai cari)


bak kata member  "orang perempuan je nak kene telan itu ini, yang lelaki, tahu GOYANG TELUR aje (Anynomous, 2013)"

;))

** mampuih aku sat gi.


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review