Sunday, December 23, 2012

Lama Sungguh

at Sunday, December 23, 2012
Reactions: 
Ahhhh...

Dah berkerak habis blog yang tak seberapa kepunyaan gadis-comel-ibarat-rozitachewan-dada-terbelah.

Hahahaha... Bunguk.. Yang dada belah ko pilih jadi role model.

Banyak cerita nak aku rapukan, tapi x tahu mana satu hujung, mana satu akhir.

Karang baru aku nak mulakan, mata dah bagi signal suruh akhir, padahal tak mula lagi woi....

Konon nak nuffnang naik sampai jota-jota, padahal, baru sekali ko cashout kan.. tu pun 70 hengget. sedihhhhh..!!

hahaha.. janji adolah...

cerita lain kemudian la, aku tengah menghonggak esemen nak anto esok ni. puiii betul... dah xde mood..!!!!

by Gadis Cantik

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review