Tuesday, June 25, 2013

Jangan Disebut Pasal Bulu Ketiak

at Tuesday, June 25, 2013
Reactions: 
Bila aku terbaca pasal bulu ketiak, teringat cerita dalam komuter masa minggu lepas, dan tetiba aku stress.. hahaha....

1 jam oiii aku terpaksa berhadapan dengan masalah bulu ketiak. sendiri punya takpe, ini manusia lain punya...

ini minggu lepas punya cerita. aku on the way dari kl ke klang, so aku decide nak komuter je. malas aku nak bersesak dalam jam.

naik komuter je senang, lagipun komuter dah cepat, tak macam dulu.

sebab aku ni badan langsing, kecik molek yang ampun, i olls selit-selit terus dapat kerusi. kembang kembang hidung dapat duduk. yang lain sila berdiri.

bila dah dalam komuter tu, nak nak time orang kerja, memang la penuh, ramai yang berdiri. sumpah sendat yang ampun.

depan aku ramai yang berdiri, aku tak kisah sangat la ko nak berpaut pada ape pun, jangan bontot ko hempap tetek aku sudah.... memang aku sikukan sahaja.

jadi nak dijadikan cerita, depan aku ada dua orang perempuan. dua dua berdiri, sebab tak dapek tempat duduk (kembang hidung). Yang sorang bersandar, yang sorang tu memang takde tempat untuk dia bersandar, untuk elak dari kes muka terjerumus bawah kerusi, girl ni berpaut la pada pemegang yang dilekat pada bumbung komuter.

yang sorang pakai baju kurung, yang sorang lagi pakai skirt & tshirt

mula-mula aku tak perasan sebab kemain busy main candy crush, lepas tu agak-agak terasa nak muntah, aku stop and pandang la sekeliling. tengah pandang-pandang tu, aku tertengok tangan girl yang tengah bergayut pada pemegang.

kan ke kalau kita tengah bergayut, memang ketiak akan expose pada orang sebelah, jadi nak dijadikan cerita, pempuan bebal ni pakai lengan pendek. pendek yang memang pendek la. Ko angkat tangan sikit, nampak dah ketiak.

dah orangnya kulit putih, kalau ada benda asing kat badan tu memang la orang akan perasan. nak pulak bulu hitam yang mencanak-canak..!!

jadi memang aku nampak la bulu tu.. as taga... yang paling aku kesian, bulu tu betul betul menghala ke muka budak yang tengah bersandar tadi. bahahahahah....

aku pun konpius, aku patut kesian ke, patut aku gelakkan. 2 2 kot. hahahaha...

sorry to say la, as woman, kau patut tahu, bila kau nak pakai seksi tu, pastikan ketiak kau dah licin.

mujur la bulu tu bukan tahap, kalau kau campak barang dalam timbunan bulu tu, bila nak cari balik, minggu depan baru jumpa balik.  ni waktu petang, aku rasa, masa pempuan ni kat office, mesti dah ramai jeling kat ketiak dia.

Bila aku cerita dekat en bam bam, reaksi dia gini, "ala, tak perasan kot"

takkan la tak perasan kalau ada rasa tajam-tajam kan.. 

alah, ketiak dia pun semak, bahahahaha



0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review