Wednesday, May 29, 2013

Buang Saje Jubah Dengan Tudong Laboh Kau Tu..!!

at Wednesday, May 29, 2013
Reactions: 
tajuk kemain marah lagi kan..

eh memang marah pun, panas je kepala ni, kalau masak maggi pecah telur sebijik, kompem telur tu jadi rangup.

sabor je la jahhh oiiii...

ceritanya begini, time tu aku ada workshop dekat De Palma Hotel (now masih De Palma), sementara nak tunggu bam bam aku tu sampai, aku parking bontot dulu kat dalam surau.

kuasa nak tunggu dekat luar, berenang-renang bulu ketiak ahkak ni nanti dikkk...

aku masuk sekali dengan bos, ada mak dia sekali. dalam surau tu tak adalah ramai orang, lepas tu ada seorang budak kecik.

umur lebih kurang dalam 8 bulan. masih bam bam and jalan pun terkedik-kedik lagi.

bby tu pulak boy, mak dia tengah sembahyang, pantang nampak pintu terbukak, zaassss nak keluar..!!

jadi i sebagai mommy yang comel and virgin ni (hahahaha) tolong pegangkan sekejap.

niat tu nak membantu, bos aku pun tolong pegangkan sama. sebab dekat kawasan pintu tu licin..

lepas je mak dia sembahyang, aku bagi la balik anak dia tu kat dia kan.

dengan muka kereknya, langsung tak ucap terima kasih..! senyum pun idakkkk... bukan kata senyum, pandang pun idak..!!  cibs betul...

bila dia bukak telekung tu, omak aihhhh, pakai jubah. labuh kemain, kalau boleh buat sapu, memang dah hapus penyapu dalam dunia ni. bila pakai tudung, kemahennn lagi labuhnya. tutup tetek terus, mengalahkan aku la jugak yang serba serbi senteng ni.

dalam hati aku, ada lagi jugak manusia macam ni, cakap dengan baby dia pun dalam bahasa arab, tapiiiiii sombongnya nauzubillah..

orang yang pakai skirt sampai nampak alur vontot pun tak sombong macam dia.

muka nak kata cantik, hurm....banding dengan aku, aku kahakkan aja, tapi perangai...

memang tak pandai berbasa basi macam yang orang jawa kata

senyum la sikit... bukan aku nak kutuk kejongangan gigi kau pun kalau senyum. kang tak pasal-pasal aku dah kutuk jongang kau sekarang ni

betul kata orang, imej tak melambang peribadi seseorang. macam yang jadi dengan aku, nampak kemain solehah, tapi solehah taik anjing namanya ni.

tak guna kau sembahyang tonggang tenggek, tapi menyombong diri, baik pakai coli dengan bra je, baru sesuai kot dengan kesombongan kau tu.

by Gadis Cantik

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review