Saturday, February 26, 2011

Genting Part 2

at Saturday, February 26, 2011
Reactions: 
Haaaaa lama giler kooo baru nak ade kesinambungan entry genting part 2, sampaikan ade yang terpikir, 'eh, ade part 1 ke ???'.. Janganlah persoalan tu ko timbulkan depan muka aku, harus aku henyakkan aje... Ade ye, ade..!!! Selak balik... Jap jap, last aku cerita pasal ape ek dalam Genting Part 1 tu? ekekeke

Aku sendiri sudah kelupaan..

Oh ye, kali terakhir aku ceritakan macam mana aku telah menjadi Watson Yambek kejar LRT, macam mana lengan aku naik masel-masel gara-gara mendaki tangga LRT.. Phewwww, die punya lelah tu, macam ko daki KLCC..

Tepat-tepat sampai dekat Stesen Putra pukul 9.00. Gila tak gila, bas gerak 9.10... Bayangkan, kak Peah ko yang lawa ni bau annei tebar roti canai, berpeluh-peluh...huh, dasyat gilerrr



Turun je dari bas, terus bergambar, depan bas pun bas la.. Kenangan tu wei... Bayangkan, kalau 15 orang semua ni ade camera, 15 15 nak amik gambar, kepam aku di situ.. Kat aras ni, dah rasa sejuk sikit, tapi masih boleh dikawal la..





Masa nak cari stesen cable car, sampai terpusing-pusing. Sesat barat jadinya.. Dengan tak ade sign boardnye.. Dia ingat macam semua orang lahir atas gunung tu, Keluar-keluar perut mak, dah tahu mana nak cari cable car.. Adoilaaaa, masalah betul..




Bisa aja raut wajahku seperti Bunga Citra Lestari... (gelak setan... Muahahahaha)

Sementara menunggu budak-budak ni membuang air di bilik kecik.. Eleh, belum naik cable car, kecut nya sampai nak terkencing. Tengok macam aku, dah naik cable car baru gelabah nak cari toilet.. muahahaha



Saya bersama faiz comel.. masih kosong..! Lelong lelong..! 5 hinggit 5 hinggit... hak hak hak..


Cem: Fa, cube nak tengok sikit gaya orang perempuan bergambar

Kak Peah: Cam ni ha.... montot kasi up...!

Cem: ooo macam ni ek, adehhh patah pinggang aku, susah jugak jadi perempuan ni ek

Baru ko tahu... tak tengok lagi gaya perempuan nak beranak... Macam hulk die punya teran..!



Ceaaa, busget seperti bebidol la tu buat mulut kepam-kepam gitu... Trend senyuman budak baru nak up zaman sekarang. Muka ala-ala je, tapi bile senyum macam ni, kaulah ratu. Sape setuju dengan aku...??? kan kan kan..



Aku nak komen hidung budak tudung purple ni, Tapi aku tahu, die sensitif bab hidung... wakakaka... Tapi kan, hidung kau cantik kot, macam JELOOOOO wa cakap lu... JELOOO pun nangis hentak kaki nak hidung seksi macam Eja..




Bersedia untuk berlepas. Dan bersedia untuk buat muka ketat macam disuntik botox... Dont move, dont move..!! Bising mulut aku suruh diorang jangan berdiri, gerak-gerak, kalau boleh kene jadi geng 'ketat' macam aku, tapi harammmmm..copot jantung aku duduk dengan diorang ni tau...


Meraka mengatakan bahawa aku keras di dalam ini... Air liur nak telan pun kene delay dulu 2 3 minit...wahahaha... Serius aku takut, nak gerak seinchi pun, macam kene minta izin dulu dengan penjaga hutan... Acik ketaqqqqqq...!



Harus pose dulu seperti Tyra Banks uollsss... Apa? Kulit terlalu cerah..??? Xpe xpe, Rozita Che Wan pun boleh... wakakakaka


Apa yang ko pandang tu Fara..??? Jodoh kah...??? Muka macam konfius dengan jodoh sendiri je...hik hik hik.. Lepas turun dari kabel car, muka lega macam baru keluar dari bilik kecik lepas hajat... Sudah berdarah semula kalau ko toreh banyak kali...

Masa hari yang weoll sampai ni, keadaan berkabus adalah sangat teruk.. Tahap pandangan adalah sejauh depa Kak Peah, kalau jalan boleh langgar tiang. Tanbah pulak, kabus nya ni jenis yang lembab, ko berdiri tak sampai setengah jam, macam mandi kat situ.. Tak terkecuali aku. Habis bulu mata aku tertanggal-tanggal.. Baru nak glams uollss. Mana taknya, sebelah hujung melekat, hujung satu lagi terjengket... Perghhh, macam kene cantas bulu mata aku...


Seingat aku, aku suruh amik gambar aku sorang je time ni, ade pulak yang beratur belakang tu. Ceh...!! Terpaksa kongsi populariti tau... Ok ok, tau, yang belakang aku tu paling over.. Tak boleh kalau nampak aku up punggung sikit.. wakakakaka



Waktu ni, dah tak tahan duduk kat luar, masuk dalam, baru ko rase Arghhhhhh... Bunyi dengan nada lembut ye, bukan nada gersang..!

Janganlah ko tanya kenapa muka jantan tu macam tu, die kalau bergambar ada masalah split personality... Kalau depan camera, perangai ade cacat sikit la... wakakakaka (Sorry Cem..muahaha)


Mummy Geno & Baby Geno.. Comel kan baby geno tu.. muka die tu bebi bebi fesshhh la.. Ekekeke




Dihadapan bas London... Rupanya dalam bas ini adalah untuk tempat makan ye. Kitorang punya perak (jakun) tu, sampai kan, ade bangla naik atas bas ni, tunjuk order kat kitorang, pastu masing-masing buat muka 'Ko pehal..???' Hahahahaha.. Padahal dia nak amik order. Tak pasal-pasal..


Mereka yang happy naik bende ini, tetapi dalam hati, penuh tanda soal, 'Apa motif aku terlalu gembira naik benda ini..??' Tengah feeling iklan Taman Ribena la tu...



Satu cawan, aku sorang je naik.. Tahu apa maknanya..??? Ye, maknanya bontot aku dah besar. Senang cerita.. Tak muat kot nak naik berdua..


Poning-poning acik naik bende alah ribena kepala hijau ni..


Lepak dalam lagi panas dari luar,, waaa...lega tak terhingga. Tangan kaki ketiak, naik biru-biru kesejukan.. Nampak tak budak comel yang tengah mendongak tu...??? comel kan ??? Single lagi tu, sape nak, xyah isi borang, wakakaka... aku jadi egen, deposit 50 hinggit je...wahahahaha

,
Time ni dah pukul lebih, tunggu budak-budak ni nak masuk Snow World. Kak Peah ko tinggal luar je, sebab pinggang nak patah jalan banyak sangat... Besar kot genting ni, sampai longgar-longgar seluar aku.. Ecececehh, nak jugak cerite seluar longgar setiap entry.. dush dush..!!

Aku balik yang paling terawal, sebab dah rindu dengan cik abg... ekekeke.. gelissss.. tu dulu la, sekarang cik abg lain pulak...

Nampak x, nampak x, tak ke aku ni laku... Hahahahaha.. lempang sekali..!!


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review