Monday, September 3, 2012

Mood Tarak Baik

at Monday, September 03, 2012
Reactions: 
Hari ni gila-gila punya mood aku tak baik...

Perasaannya macam nak hagulkan kepala kat dinding juta-juta kali..

Kalau darah pun tak rasa sakit, sebab sakit di hati mengatasi segalanya..

Bukan putus cinta ok, bukan.. Tapi rasa sakitnya macam boipren pergi jumpa ex lama gitu.. Kih3..

Bila mood takde ni, mula la rasa macam masa lambaaaaatttttt no berlalu..

menyeksakan tauk..!!

Selalunya, bila aku senyum, ibarat bunga kembang mekar (cewah), tapi hari ni bila senyum, bunag pun takot nak muncul...! Huwaaaaaa...

Disebabkan mood tarak baik, tapi perut banyaakkkk lapar, aku dengan mualimah nye telah memasak..!

jeng jeng jeng..!

Apakah menu yang dimasak oleh anak dara berat montot itu...~~

-
-
-
-
-
-

 Macaroni carbonara.. Wallaweh, nyummeh..!!



Kembang cantik macaroni ahkak deknon..


Nasib baik mood yang swing itu datang lepas makan malam, jadi aku balun sepinggan habis.. ! 

Kalau mood emosi datang sebelum makan, ahkak masak untuk second round.. Pakai belanga terus..!!

Tsk... T____T



0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review