Tuesday, October 11, 2011

Buat Sedap, Nak Buang Sakit

at Tuesday, October 11, 2011
Reactions: 


This picture aku dapat dari FB..

First thing yang aku rasa after tengok gambar ni ialah NGILUUUUUUU siotttttt...

Hahahaha.

Perempuan, kalau ada gambar-gambar yang berkenaan itu, memang akan cepat ngilu... Dan aku salah sorang daripadanya..

Wonder, mcama inikah caranya??

Sebab as yang aku tahula, doktor mana-mana pun takkan buat abortion if kandungan dah berusia more than 2-3 months gitula

Satu, of course, boleh bawak kematian. Bukan pada baby la, sah sah dia nak bunuh baby tu, apa nak kisah. Maksudnya kematian perempuan bangang tersebut..

Eeeee tak boleh pandang betul. Boleh tak jangan cube masukkan bende besi kat situ...???? Acik ngiluuuuuuuu

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review