Tuesday, October 25, 2011

Cara Sejukkan Laptop Yan Panas

at Tuesday, October 25, 2011
Reactions: 

Laptop lama aku ni, memang cepat panas.

Bukak 5 minit, panasnya sampai kau boleh masak air kat sebelah bahagian yang panas.

Masak meggi pun boleh cik senanh oiii..

Bila pakai cooler pad, tunggulah sampai KLCC tu berkembar 4, tetap akan panas.
Bila panas laptop, hati tu mula panas la kan

Puas mikir, takkan nak heret kipas sebesar alam dekat dengan meja??

Last-last baru aku teringat, aku ada dapat free kipas masa beli laptop baru



Mula-mula dapat tu, macam-macam persoalan la timbul

Apa motif dia bagi aku benda ni..??

Kau ni ada function ke dalam hidup..??

Cewah, persoalan tak boleh belah

 

Bila pasang, tak sampai seminit, dah sejuk okay.. Hilang semua panas di laptop. Maka hilang la panas di hati .

 Nak pakai pun sonang.

Cucuk je pada USB... Nanti kipas dia berputar-putar..

Laju ok, tak macam cooler pad tu, ada kipas pun, kipas sendu..!!


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review