Monday, October 17, 2011

Suaramu Menyentap Jiwaku.. (Dadali Band)

at Monday, October 17, 2011
Reactions: 

    

Demam lagu indon sudah melanda lagi.

Selama ni aku dah stop nak menyukai lagu-lagu seberang.

Tetapi lepas dengar lagu Dadali Band, melodi dia buat aku adehhhh adehhhh adehhh

Terus jatuh cinta okeh...

Dan sejak saat itu, pagi petang malam, nak tido, lagu ni je layan.. 

Pasti roomate aku muntah kalau aku tak pakai earphone bila play this song. 

Ni pun dia dah mual-mual, bila tengok aku nyanyi penuh perasaan.

Dengan buat muka kerut-kerutnya konon boipren lari. Kah kah kah


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review