Monday, October 31, 2011

Gambar Konvo Sudah Siap

at Monday, October 31, 2011
Reactions: 

Yeay...!! Nasib baik senyuman itu sangat menawan, dapatla menutup kecacatan badan yang bak RED HIPOPOTOMUS itu..




Tema adalah merah, dan mak aku tu yang paling beriya suruh pakai merah. 

Dari atas sampai bawah. 

Kalau pakai baju transperant, bra pun wajib ikut tema. 

Arggghhh.. Tension acik. Family aku je kot.. 

Dahla sama dengan uniform  tentera yang main pancaragam tu kalern merahnya

Lagi tension..!!

Ada lagi, orang lain bunga kecik-kecik, bunga adik aku special case.. Macam bunga orang letak kat kepala zaman dolu-dolu..

Takpelah. Janji adooooo..

Aku konvo, TAK NAK BUNGA ITEWWWWW..!!!


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review