Thursday, October 27, 2011

Tak Semua Mak Saudara Berhati Baik

at Thursday, October 27, 2011
Reactions: 
Cerita ni baru je lagi.

Dalam 2 minggu lepas kot, mak aku kol..

Biasalah tanya khabar, pok pek pok pek..

Tetiba terbukak cerita pasal mak saudara aku ni. 

'Siang tadi ibu berbual dengan ****'

'Dia nak apa ibu..??'

'Saja berborak, dia ada tanya pasal kau'

'Pasal apa..?'
'Dia tanya la kau kat mana sekarang, pastu ibu jawabla kau dekat UPSI amik master. Pastu ade ke dia cakap, tula amik course yang bukan-bukan, kan dah susah dapat kerja'


(LANCAU GILA MULUT)

'Dia cakap macam tu..? Habis ibu balas apa..?'

'Ibu geram, ibu cakapla EH, DIA AMIK PENDIDIKAN, KELUAR NANTI JADI LECTURER. Pastu ibu tanya la, ANAK KAU YANG SI **** BUAT APA SEKARANG..??'

'Dia jawab apa bu..?'

'Dia kata la anak dia tengah mohon rayuan nak masuk UITM course Visual..'

Dalam hati aku, LIKE HELLO..! 
Kau kutuk aku, tapi anak kau sendiri yang buat perkara tu..

Hek eleh, kalau kau kata anak kau nak rayuan medic, aku bangga la jadi anak sedara ko, tapi like hellll... 

Itupun rayuan..!!

At least aku amik subject science.. ANAK KAU..??????

Konon mengaku 8A straight dalam FB, padahal NAN ADOOOOOOO...!!

Berbulu aku, berbulu...


'

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review