Tuesday, November 29, 2011

Untuk Si Dia

at Tuesday, November 29, 2011
Reactions: 


Untuk si dia yang bakal menyara perut tong bini nya yang bam bam ni seumur hidup, mana baju couple ni...!!

Grrrrr... Berbulan-bulan tunggu dah..

Lama-lama buat-buat tak tahu...

Saya memang tahu kite tiada saiz..!!

Tapi tetap nak jugak baju couple..!!

Tak kisah la kalau ade gambar cicak kissing ke..!!!

Saya menjeles tengok orang lain pakai baju sedondon pergi tengok wayang..!

Cerita ombak rindu keluar nanti, tak pakai baju sama, dalam wayang seat saya adalah A1, seat kamu adalah di luar..!!

Ni yang nak marah ni... Grrrrrrrr..


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review