Friday, May 28, 2010

Aku dan MODEL-MODEL KEKWAT

at Friday, May 28, 2010
Reactions: 
Hai uolls !!!!! Entry sebelum ni aku promise nak bagi tau motip aku nak kurus kan ?

Tapi sebelum tu aku nk kenalkan DIVA DIVA MELETOP tempat aku kerje dan serba sedikit tentang kisah hidup aku ni..aku memang orang BATU PAHAT tapi aku suke life kosong kat Terengganu ni..

Memang havoc uolls org-org nye..klo hidup kat BP tapi kawan ciput nk buat ape kan..at least aku duduk cini ade jugak geng kepala masuk air.

Aku kerje kontrak kat bahagian penyelidikan perikanan kat SEAFDEC. Jangn tanye aku ape tu seafdec..google sendiri ok..mak penat nak jawab soklan-soklan korag nok…

Mane-mane aku pergi semue tanye soklan same..cube la tanye size spender laki aku ke..ahaks!!! sory, aku anak dare lagi ok..so aku bagi la korang tengok rakan-rakan aku di pejabat yang otak diorang ni x boleh pakai sebenarnye… huhuhu..

Mampus aku kene ketok ngn bdk-bdk ni..sory girls..i gurau je..korang la kawan terbaik aku..



LADIES AND GENTLEMAN, NOW I'AM PRESENTING DIVA DIVA OF THE YEAR!!!!!!!!:

Diva 1: ayuni.. hanye minah ni aje yg paham perasaan aku bile aku nampak lelaki kacak ok..haruslah aku dulu buat muke macam nak merogol.. tau la die sign-sign muke aku gitu.. wow!!!

Aku ni pantang bebenor klo nampak lelaki kacak dan kereta toyota caldina,,mesti semput manje-manja aku ni datang... ha, ayuni la orang yang bertanggungjawab menyediakan stretcher untuk aku..


Diva 2: kak nurul.. klo nak diikutkan, dalam ranking diva-diva, kak nurul pemegang rekod juara bertahan tau..

Die la paling feeling diva dalam ofis sambil nyanyi lagu ziana zain gitu..kak, klo akak masuk pertandingn ratu cantik, mesti model-model tu nangis tengok akak drag bagai nak gile..kihkihkih..ngeri uolsss !!!!..


Diva 3: kak syah.. or should i say, my future sis-in-law...wah daring gituw..ni aku aje yg perasan tau..

Bile aku tau die ade adik kacak kerje minyak, terus tukar title 'kak long' uolls..gile desperate aku..sorry kak long, hormon i x stabil sekarag...


Diva 4:kak ila..nampak x muke macam innocent..tapi ade skandal uollsssss...wah wah..hanye die sorang aje mampu buat aku dan kak nurul pengsan berkali-kali..adoi !!! klo umah naik banjir pun, x rase kak ila sedar sbb suke sgt la termenung ok.



Diva 5: fir..nampak x muke virgin minah ni ??? padahal uolls klo nampak muke jantan warak lagi hensem, die la terkam dulu..yang hensem kau kaut, yang muke macam jamban, ko bagi ke aku ye nok..sabau je la..tau la aku cantik,,sje ko pancung jalan aku kan..cis!!!


Diva 6: kak ada..klo uolls perasan die ni kecik je kan...tap bile ketawa,,mak aih !!! retak dinding umah aku ni uollss..ahaksss !! sory kak, gurau je..yang penting dah retak-retak cikit..ape nak djawab pade tuan umah ni haaaaaaa


Diva 7: kak nad...yang ni klo korag cube nak try-try, memang kene penyepak dengn kasut bola laki die..ha jangn main-main uollsss..laki die pemain bola sepak tau..ko ade ????? yang penting, perangai steady mcm ank dare


Diva 8: kak sue..die ni pengukur jalan di terengganu paling terkenal..sbb die suke berjalan ok..setiap ceruk bando die tau..klo korang tanye kat die kat mane nyah-nyah projek, die tau kot...kihkihkih

1 comments:

iha said...

woi....apasal ko cite skandal-skandal ak.........kasi gempak betul la...budok ni....

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review