Thursday, May 27, 2010

Aku yang Gemuk !!!!

at Thursday, May 27, 2010
Reactions: 
Untuk pengetahuan uolls la,,aku ni memang gajah… klo nak dibandingkn dengn mak gajah tu...adoiii !!!!!

Pengsan..aku setaraf mak gajah yang tengah bunting anak ke 5..tak ke pengsan bile tengok depan cermin sana sini menggeleber.. malu uolls malu..

Aku ni bukan tahap overweight light-light je tau..bayangkan aku hampir memasuki fasa OBESITY !!!!! Amik ko..obesity… anak dare meletup macam aku dah obesity..x ke jadi tarzan mak aku kat kampong tengok badan aku yang cute ni..

Tiap kali aku balik kampung je, perkataan DEBAB GENDUT memang dah biasa aku dengar.. Motip ?????? Padahal mak aku gendut jugak..kihkihkih.. sorry ibu..ur daughter dah light-light gendut tau


Berat aku starting 89 kg...ha !! 89 kooo…jangan main-main, dengan tinggi aku 169 cm.. dah la galah, gajah pulok tu..elok beno la tu..full package uolls..Kesimpulannya, aku memang galajah !

Mana x jantan-jantan ensem lari bile tengok aku…tiap kali jantan lari, aku tengok cermin, "terok sangat ke, kire solid ah ni" kan..Hurm, padan la diorang lari, cermin tu pun naik retak bile aku tayang body aku ala-ala mas idayu, bile aku posing, terus senget cermin aku..erk..??

Tak ke hina uolls namanye..sentap dengan cermin sendiri..cermin yang x bernyawa tu pun mampu hinakan aku..jaga kau !!! anyway, 89 tu berat aku mase 3 bulan lepas..

3 bulan yang lepas ye..Bukan sekarang !

Aku ingat lagi...mase tu aku pergi bercuti ke pulau kapas...diorang amik-amik la gambar,dalam banyak-banyak tu, gmbar aku yang paling celaka sekali ok..org lain cute lute ohhh








makcik yang muke selenga..Aku ni, ibarat gajah dengn bacteriaaaa..malu uolls malu
Korag perhati la betul-betul makcik yang tudung coklat tu..itu lah aku...


sila abaikan kakak gemuk tu. Gile makcik kan bile tengah debab bengkak-bengkak macam tu. itu aku dah pakai baju hitam nak tutup lemak-lemak yang tengah lumba lari nak membentuk tyre spare


debab nyeee..Bila amik gmbo, sibuk nak tarik nafas biar x nampk lemak..apakah sebab aku gemuk ek ??? nantikan penyebabnye... MUWAHAHAHAHAH (mcm setan je)


1 comments:

Anonymous said...

tetek besar ape...

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review