Thursday, May 27, 2010

BaBY BloGgER

at Thursday, May 27, 2010
Reactions: 



BABY KE ???? pelisssshhhh...hak hak! macam bobo je aku rase

27 May 2010>>>>
tarikh ni aku start buat blog ..

Ni kes aku baca blog blog kawan aku, macam seronok aje… lagi-lagi bile aku bace blog nyah-nyah yang ayat daring giler.. wah....!!! Aku pun teringin ni nak act daring,, padahal, daring ke ?????

Rope badan pun macam tin sardine..ade hati..motipppp ???? (Aku tahu aku anak dara brsaiz kotak tv plasma 42 inci !)

Macam tu la jugak rope aku ni… aku tau aku ni adalah sikit macam rupe Pamela Anderson tu kan tapi walopun sipi-sipi je…….. pak imam tengok muke aku pun pandang dua kali tau... gila statement…

Mungkin permulaan ni, ayat aku x berapa nak sedap kot, sampai boleh buat korag amik bantal, tutup blog aku ni, tapi aku cube..

Yang penting tiap ari aku akan improve ayat aku yang standard BM dapat F ni. Aku kan baru belaja uollss, jadi cerca merca maki daki, tidak akan dilayan...

Aku dapat memang aku smackdown habis-habis… ok uolls.. ni nak try-try je..jap lagi aku gosip balik......banyak yang aku nak umpat ni







0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review