Monday, May 31, 2010

Aku di Hina

at Monday, May 31, 2010
Reactions: 


Hai uollss!!!!!!


Wah rindu kat blog aku ni ha..klo korang tengok entry aku tu mesti uolls tertanye-tanye kan ape yang aku nak cerite dekat cini ????? Entry kali ni klo uolls xleh tahan dengan maki i, jangan bace ..kisah yang betul-betul buat aku nak menyalak je hari tu..
ALKISAHNYA........
Ari sabtu lepas, aku saje-saje la round bandar terengganu ni..maklumlah bru lepas mandi bunge dengan mak esah uolls, harusla keluar mencari magsa a.ka. jantan melayu terakhir kat bandar...

Walopun aku naik ferrari x berbumbung.. gigih tau aku make up tebal 5 6 inci....sednag aku menunggang ferrari aku sambil-sambil dilambung-lambung disebabkan jalan x rata tu, aku tibe-tibe berhenti..(lampu merah)..



Aku berhenti di sebelah sebuah kereta wira..dalam tu ade sorang minah dengan mamat yang rupe x berapa nak adooooo tu...(awal-awal aku dah kutuk)....

Aku cume jeling cikit-cikit je. aku x dela nak ushar harte dalam kete die atau nak tengok laki tu rabe-rabe awek die ke sebab time tu tingkap kerete open (fresh air la konon,,,padahal ko takot minyk ko kene sedut bnyk kan..??)

Kedekot punye jantan..tengahari bute pun bukak tingkap..gile ke !!!!) ..

Aku pandang je la depan dengan muke kekwat aku tu...



Tup tup tup uolsss, tbe-tbe minah senget tu dengan muke ala-ala jamban tu tutup tingkap kereta die, and aku perasan mamat celaka tu dok tenung aku..

Hey mat !!!! Aku tau la aset aku beso..tapi klo nak pun, ratah la awek ko tu...(celaka tau mate jantan tu)

Mase minah tu tutup tingkap aku xde la pikir mende,,dalam hati aku yang ustazah ni, mungkin die nak bukak aircond..aku pun terus jalan...
TAPI UOLLLSSSS.......
Bile aku berhenti dekat next traffic light, aku ushar kerete tadi..now, tingkap kerete die terkangkang luas ..!!!!!!

Time tu muke aku dah transform jadi PONTIANAK !!! Aku naik hantu !!!

Sah sah la kan, mase die tutup tingkap tadi die x suke tengok muke aku yang menyandar cantik dekat kerete die...


'hey pempuan !!!! Laki ko yang gatal tengok aku !!! Perlu ke dengan muke kekwat ko tutup tingkap kerete ko, macamla oanrg yang berhenti dekat sebelah ko ni busuk sgt ????? Macam la aku park dekat dengn kereta ko, nak hulur punggung aku yang mcm J LO ni pastu kentut sampai muke aku biru-biru kat kerete ko ??? aku kentot dekat jamban tau~ bukan mcm ko, kentut bersepah-sepah !!! amik ko '


aku kentut pun ade stail tau..ko ade ????

Berbakul-bakul uolss aku kutuk die..berbakul-bakul dosa jugakla aku dapat time 2.. potong stim aku nak jalan-jalan tau..padahal, jantan die tu bukan meletop mane.. rentung uollsss !!!!!!!


pengsan !!!!


Klo muke laki tu macam REMY ISHAK, xpe lagi ... i sendiri rela di ratah.... tapi kali ni...muke die buat aku koma !!!! (takot aku dengan species ni tau)



I loike !!!!

4 comments:

buyuiazliana said...

kalau la org x kenal ko ni kan..mesti hengat ko nyah diva melertssss kt KT ni okeh...gegar!!!!haha!

iha said...

mesti kak nurul tgh sedp vibrate2 (gelak2) kt opis kn...yg penting diva...ahaks!!!

diana said...

lawak la lu Fa! Aku gelak guling2.. *ROFL*
p.s- sila teruskan 'kentut dengan shtyle'.. i loike~ wakakakakakakak~!

iha said...

ahaks!!!!diana, bru2 blaja wat blog...jad hentam je ayat2 ni..hikhik

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review