Tuesday, June 1, 2010

Kawanku bertitle ‘MAK JAN’

at Tuesday, June 01, 2010
Reactions: 
YOOOHOOOOOOOOO UOLLS !!!!!!!!!!!!!!!
Korang dah makan malam belum ??


Reminder for mak-mak gajah yang tengah berdiet...harus diingati dalam pale otak korang yang dah ikut debab tu, jangan makan malam ok..


Tips dari anak gajah ni sangatla boleh di gune pakai …kawan aku yang dah bertitle mak jan ni pun tengah diet …die x makan nasi..


Tapi aku x taula kan sejak die dah menonggeng dengn jantan tu… eh silap !!!! Frust menonggeng dengan jantan tu..(jangan pikir bukn-bukn ek)….aku rase die tengah bantai nasi berkampit-kampit dekat rumah tu…



->>NOK, AKU HARAP KO NAIK BERTAN-TAN NOK…..KLO JADI SEBULAT KAMPIT BERAS, LAGI MAK SUKE TAU


Ha, bile korang baca title entry aku ni, mesti korang terjojol bijik mata, sambil x sabar-sabar nak klik blog aku kan ???



Tau x 'MAK JAN' tu ape ???? Klo korang x tau,, memang nangis ,,,x layak korang berdiri dekat muke bumi ni tau..pikir lah sendri..klo ade orang tanye aku ape tu 'mak jan' haruslah aku sepak laju-laju…



Alkisahnye…..



Kawan aku sorang ni memang player ..dalam 1 mase uolls die boleh handel 4 lelaki sekali..kepala otak korang jangan pikir macam haram boleh x ????


Bukan 'handel' tu, tapi boleh mengawal 4 sekaligus… hebat kan die ????
Die siap ade reminder uolls…


8.00 mlm – jantan 1


10.00 mlm – jantan 2


12.00 mlm – jantan 3



->>NOK, BULAT-BULAT BADAN KO PUN ADE JUGAK NAK KE KO NOK…LAKI ORANG PUN KO SAPU NOK..MAK SALUTE HABIS KE KO..BAGI TIPS SIKIT


Tapi uolls, x banyak jantan yang boleh tahan lama dengn die..sekarang ni taste die dah mule stabil. Klo dulu , taste die buat aku inalillah !!!!!!

KEREPOT-KEREPOT !!!!!


Sekarang taste die ok sikit la,,,tapi still x dapat lagi jantan meletop-meletop…light-light je….SETAKAT NK AKU PANDANG SEBELAH MATE BOLEH LA…..


->> NOK, XDE SORANG PUN LAKI KO YANG BOLEH BUAT MUKE MAK NI BERUBAH JAD PEROGOL …KLO KO DAPAT, HARUSLAH AKU YANG TERKAM DULU, KO MAKAN ASAP JE…


Selama ni klo die putus ke, macam xde perasaan . ala-ala patung cendana je… makan nasi tetap berkampit-kampit, minum air tetap bertong-tong, tapi kali ni lain …


Lebih kurang 3 bulan lepas die ade kenal dengn sorang jantan ni…senang cerite aku bahasakan jantan ni DEBAB je la ok…diorg berkenalan dalam FB je..


Kawan aku ni jenis yang MAMI JARUM juge... mamat yang berkenalan dengan die haruslah ade mobil …x main motor-motor ni…mat pit lagi la die x pandang langsung kan…


Paling-paling hina pun perdana …klo setakat yang mengurat pakai MYVI, KO BOLEH START ENJIN, THEN BLAH!!



Back to the story…


Diorang start la kan cintan cintun, DEBAB ni banyak la menabur kate-kate janji, nak belikan itu belikan ini..jadi kawan aku yang dah ade laki ni pun terpikat la..


Die tinggal la laki die tu..padahal dulu dengan muke confident nye cakap dekat aku 'nok, aku sayang gile kat laki aku tu nok..die la cinte terakhir aku'



Ade berani x statement die ??????


Boleh dikatakan pade semue orang la ayat die sama macam yang die cakap pade aku..aku x heran pun dengan statement die tu uolls, sebab aku tau, x sampai sebulan ungkapan tu diucapkan, die pergi 'pancing' lain dah.



Beberapa hari lepas, aku dengar die dan DEBAB ni ade masalah la.


Jantan tu cakap, mak die dah carikan calon menantu ustazah ..bkn calang-calang tau…ustazah !!!!! Malang uolss ustazah tu dpt DEBAB..


Yela DEBAB tu ni ala-ala kumbang gemuk yang x larat nak terbang tapi gigih mengembangkn sayap dari 1 bunge ke bunge yang lain..hebat kan uolss !!!!..aku dah tengok dah mamat ni..biasala reaksi aku bile tengok muke die,, haruslah tanpa nafsu ..x meletops pun.…


Tapi kali ni , kawan aku ni macam dah tangkap cintan habis ni..nangis-nangis bile DEBAB tu nak tinggalkan die..padahal diorang kenal baru berapa bulan..aku x tau la ape jantan tu dah mandrem kat kawan aku sampai sasau kawan aku dibuatnye..


->> NOK !!!! TAKOT AKU NOK BILE DENGAR KO NANGIS MENGILAI…SERAM NOK !!!!


Tapi aku rase DEBAB tu tengah jadikan kawan aku tu sebagai mangkuk jamban…kenapa mangkuk jamban ???? Sudah tentulah jantan puaka tu boleh kencing kawan aku puas-puas kan….



->> NOK, AKU DENGAN MIRA SEPENDAPAT DIE DAH TRANSFORM KO JADI JAMBAN CLASS C NOK !!!


To all girls yang sering dibuat begini oleh jantan-jantan keparat kat luar sana tu, xpe uolls, ….


Ape guna kumbang betina bertelur banyak, klo bukan untuk melahirkan kumbang jantan yg berbaloi-baloi kan ?????!!!! Jad ..klo korang dah desperate nak stok ikan besar...caling-calling I ok..

berhati-hati dengan jantan ni ye !!!!! (SI DEBAB)


3 comments:

cIkIn said...

wahhhhhh..siap post itu gambar,haha...
adakah aku knal itu "nok",hoho

iha said...

mestilah u kenal nok itu...

buyuiazliana said...

aiyoo siap puublish....my gosh...mmg jantan bukan stok gay ni..ahaks!

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review