Sunday, June 6, 2010

Lets Shopping Uols

at Sunday, June 06, 2010
Reactions: 



Disebabkan hari ni my date program x jadi...dengan hati membare ni aku pergi mengukur jalan Terengganu buat kali ke berapa entah…jalan sorang-sorang… sedih kan hidup aku ni….


Hanye 1 bende aje yang boleh buat aku hilang marah… LETS SHOPPING !!!!!!
(shopping pun sorg2.. :(


Minggu depan kak Ada kawin, jadi aku dengan ayuni decide nak pakai seluar la..


Tak kan aku nak bantai baju-baju ketat aku tu pergi nikah orang…haruslah aku dihalau pak imam keluar dari masjid….



First aku cari area pasar payang…ingat nak cari kebaya nyonya yang boleh pakai dengn seluar, wah !!!! Kebaya gtu…


Tapi x jumpe… yang ade kebaya biasa harge RM 230 hinggit !!!!!!!! Terangkat tudung aku !!! Ni baju ke down payment kerete ??????



Kedai die dahla kecik je,,,lagi besar reban ayam aku, tapi harge melampau-lampau …terus aku belah… xde mood bile tengok harge bju ratus-ratus…ingat laki aku engineer ke…


Ape lagi BLAH la uollss…aku try la cari kat KAMDAR…sebab aku pernah pergi situ dulu..boleh tahan la.banyak gak pilihan..


Akhirnye, aku dapatla 1 baju untuk pergi nikah kak ada…MELETOPSSS uolsss!!!! Warne purple lagi…bile aku pakai mesti comel je ala-ala buah anggur dalam iklan ribena tu…ahaks!!!! Haruskah aku pakai tudung hijau ?????????


Jangan buat gile…Aku tidak akan sebengap itu okeeeyyyy…




harge pun ok la,,, 42 hinggit plus ada manik-manik sekali…sekali pandang macam baju yg mak aku selalu pkai la…nasib ade cutting tau...


Cube klo straight je, haruslah badan aku nampak macam tiang gol...


Tak glam la kan..korang bayangkan la, bile dah macam tiang gol, duduk pulak sebaris dengn makcik-makcik mase akad nikah tu, akan ade ke jantan-jantan muke masjid sedar kehadirn anak dare meletop di kalangn makcik-makcik tu ?????


Silap-silap makcik-makcik tu lagi anak dare dari aku ok….memang nangis !!!!



Lepas dapat baju, mestila nak ushar-ushar accessories sekali kan…aku cube cari rantai silver yang simple....ade jumpe...tapi mahal gilosss…


Ni, klo aku pakai baju ni depan mak aku, haruslah die rantai kan aku dengan rantai emas die yang boleh buat tambat kapal tu….


Takmo aku !!!!! dahlah loket nye lagi besar dari ibu jari aku ni ha….rela aku x keluar rumah…pade mak aku lawo, pade aku,,macam ANAK LEMBU !!!!!!!


Biasela, taste makcik-makcik mane sama taste anak dare kan…anak dare kertu always want to look younger..wah…!!!! MUDE KE ??????



Sebelum nak ke majlis kak Ada, sempat tau die pesan pade aku



Fa, ade kawan akak kerje engineer datang juge…


APA LAG>>>> LETS PASANG BADAN UOLLSSSS !!!!!!


badan besar, kaki kecik..macam aku je..!!!!!!





2 comments:

broken heart said...

good...teruskan menulis dowh...aku suka bace blog ko

iha said...

wah...dah pandai mengomen npk..hahahaha

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review