Tuesday, June 29, 2010

Lets Salam Tok Kadi Uols

at Tuesday, June 29, 2010
Reactions: 
Hai uools !!!!...kat bawah ade beberapa gambar lagi sempena kawin kak Adda...

Enjoy !!! saje aje nak aku upload, nak tunjuk bertapa santeknye diva-diva yang belum naik pelamin..amik berkat uollsss...oh !!! i'm too desperate to get married...

Lepas ni giliran RATU JERAWAT.....lepas tu RATU KETAYAP.....aku ?????? sedih !!! malam ni jugak aku jumpe mak esah mandi bunge..mane tau putera ku datang naik caldina ke ????huh !!! harus aku pengsan kat situ.....

Yang penting, kene ala-ala FAHRIN AHMAD..senang uollss nak dukung aku masuk bilik...wah !!! berangan la banyak-banyak nyah..berat bertan-tan ade hati nak di dukung tu..
bile aku upload gambar ni, mesti nyah-nyah kat pejabat tu bising ....banyak yang aku upload ade gambar diva-diva tuh....

Tudung x iron la, gigi x rate la,,jerawat naik la, mata stim la,, muke cacat separuh la..ADA AKU KISAH ????? budak-budak ni buat aku migrain je tengah-tengah bulan....ade kang manusia yang aku uli buat fishball...huh !! x kuasa mak nak layan...

Diorang ni dah pandai kekwat uollss !!! untung aku nk glam kan diorg tau...blog I kan fofulor gtuwwwww....
kredit to RATU JERAWAT punye camera yg mampu bertahan setengah jam...hangin betul time nih !!! aku dah bersiap macam minah indon die boleh cakap


Fa, Bateri ade 1 bar je......

ratu jerawat sengaja pedajalkan aku....x mungkin x mungkin !!!! no camera, no diva !! itu prinsip aku...masuk je bilik, aku terus smackdown RATU JERAWAT.... HAYARK !!!!!!!!! DUSH DUSH !!!

sempat juga tu weolls pikirkan tema majlis kitorg nanti,,then RATU KETAYAP bagi suggestion yang sangat bernas...


FA, mu buat tema ala jawa la...oh ye buat kat hotel tauu..


gile kekwat diva-diva ni suruh aku buat dekat hotel..aku pun jawab la...




x, aku buat kat reban ayam nenek aku...dtg tau !!!! lauk telur ayam kampung dengan pulut kuning...korang kan hantu raya...kire kenduri la tu..hahahahaha


korang ni mata duitan tau....lagi-lagi anak pak mail tu, pantang dapat tau jantan tu kerje pilot, mule la sawan die datang...kalah CIK BUYUNG !!!




tengokla Ratu Jerawat beria-ia pegang payung..Cik Kapit la katakan..


ape entah yang dibualkan RJ dengan pengantin..gosip la tuuu


nampak x pengepit pengantin lelaki, sebelum ni dikhabarkan ade engineer yang akan ganti tempt abang ni, tapi last minit x jadi..sedih uolsss


adik pengantin perempuan tengah bersilat, ayie namanye..comel..tapi standard anak hekan la uollss, x kuasa mak


lagiiii..


dan lagiiiii...


comel kan??? favourite color kak Ada ni..


bergerak ke pelamin...


time ni masing-masing menggelepor nak bergambor..ingat diva la tu..fir dan kak ila


di atas pelamin...


ape ke hal nye RJ tu..monyok je..penat tau aku make up kan..jerit-jerit aku dalam bilik suruh die dok diam


time ni kak ada cerite die tengah marah pengntin lelaki sebab x ikut plan yang dah dirancang..x pasal-pasal


mood dah ok !!!



aku & Ratu Ketayap..obviously i'am really gorgeous !!!


oh rantai yang aku baru beli kat Giant..santek tu..berbaloi aku beli..feeling mak dara kejap



family kak ada...


oh !!!! aku cantik...berseri-seri in pink gtu...


masing-masing feeling flower girl..amik berkat uollss,,,bujang semue ni


aku beriya-iya amik gambar sampai bateri habis


klo korang perasan kan, yang tudung hijau, RJ, klo amik gambr mesti nk senget-senget kepala..cari angle baikk punyeeee



Sekian sahaja laporan cik buyung di rumah kak Ada....byee








7 comments:

buyuiazliana said...

woi meroyan ke hape ni ltk sume gambo?

Anonymous said...

phewwwwiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt.... awek tudung merah tu.... (bkn pink ok)... cun tuuuuuuuuuuuuuu.......... wakawakawakakaka~

buyuiazliana said...

wakawakawaka..tu mcm kenal jek...adakah awek tudung merah tu cuba memuji diri sendr??

iha said...

meroyan puji diri sendiri tuh..ari ni mood die agak koya dr biasa

Anonymous said...

alaaaaa...cmane uolssss tau ini I????xsuke la cmni.. br nk koya2 femessss

adDa_kechek said...

semart abesss jalan penceritaan kamu dek n0n!!

nadiah,wan said...

hahaha. hampir sparuh entri gmbar. syabas beti syabas!!

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review