Tuesday, June 8, 2010

Pecah Tekak Vs Pecah Lemak

at Tuesday, June 08, 2010
Reactions: 
KABARE UOLLSSSS !!!!!!


Wah!!! Tibe-tibe aku feeling nak jadi anak jawa sejati …ye lah , aku kan x lama lagi balik ke tanah jawa, haruslah aku dibuang negeri klo aku dah balik kampung pun, keluar lagi 'mu, ork, guane'…


Jangan main-main dengan orang jawe..aku ni di kira dah murtad jawe tau !!!!
Silap-silap anak-anak jawe johor perambat aku dengn sabit kontot….


Aku x mampu lari uollsss selagi 'bumper lori' aku ni x transform jadi 'bumper caldina'..korang tau kan maksud 'bumper' tu…jangan buat-buat bengap !!! Xnak la ckp direct kan…


Yelah, pompuan yang ber bumper lori ni diburu !!!!!! Ahaks! !!!!... tapi statement ni betul ok…..tapi aku special case, sebab xde sape buru aku…sEntAP !!!


Balik pade cerite kite…


Hari ahad lepas aku dengn kawan-kawan aku pergi karoke ….kitorang book bilik, x main la kan masuk karok jamban-jamban ni… dahla kecik uollssss, muat-muat badan aku je…tibe-tibe aku feeling seorang shrek yang tengah nak melabur dalam jamban


Padahal ari-ari sebelum mandi, aku feeling wondergirl….


Wah!!!! menyanyi 1 lagu dulu baru jirus…hikhikhikhik..klo dah nyanyi dlaam bilik air tu, haruslah ade aksi kan…jangn bayang la aksi-aksi berani mati aku tu…


Semestinye menyeramkan..ahaks!!!!!! katak yang dalam tu tengok aku pun dah macam ikn kene tuba …x payah la aku crite beb…hal bilik jamban aku ni !!!!!!!!..


Kitorang karok atas maidin...murah la gak kan, rm 28 je sejam..tapi aku nak complain la…..




LETAK LA MUKE PELARIS DEKAT KAUNTER TU. NI X, KO LETAK MUKE TOLAK REZEKI, PEMBAWA BALA KAT SITU…..X SELERA !!!!!!



Disebabkan muke jantan tu pun ala-ala sofa x berganti selama 1 abad, aku amik sejam je..


Bile buke je bilik tu, apa lagi



LETS MELALAK UOLLSSS !!!!!!!!!



Berebut tau nak capai microphone


WAH !!!! DULU MASE KO BELAJAR, PERNAH KO REBUT NOTA LECTURE MACAM KO REBUT MIC TU ????????????? Sampai kuning-kuning lecture note tu dibiarkan..last-last ade jugak orang nak amik…bukan amik nak di bace, tapi amik untuk dibuang !!!!!!


Sedih uollls!!! Ibarat kisah 'aku sekeping lecture note'….



We oll pilih lagu baik-baik je ok..yang sopan-sopan je, lagu yang klo kitorang nyanyi, orang sebelah pun x dengar … yang lunak merdu, irama yang softtttttttttttt……… layannnnnnnnnnn


pose dulu nyah !!!


gile sopan kan lagu-lagu aku



Pandai aku kencing kan ??? padahal dalam tu aku layan LADY GAGA !!!!!...paling havoc, aku layan STACY beb….wah, memang happening habis…


macam ni la gaya aku ... cume aksi aku ni boleh buat bayi yang suci meraung..


Tapi aku dengar, karoke maidin tu tengah under construction ... Gara-gara lantai retak mase aku joget lagu 'aku stacy'…..hahahaha !!!!Jangan main-main tau...sekali aku karok, boleh blackout 1 maidin mall…..


Tapi aku rase klo kawan aku yang sorang ni nyanyi,,,,boleh GEMPA BUMI tau!!!!


ni la nyah pegempa bumi tu uollss!!!

Korg bayangkanla, rangkap pertama suare die ala-ala hon lori, rangkap kedue suare terus transform jadi ning baizura..


Rangkap ketige aku x tau la suara ape die buat,,,sebab aku dah koma dengar peralihan suare die tu…..!!!!! mmg pengsan !!!!...


Aku rase, bilik karok tu boleh buat treatment untuk orang pekak tuli kat luar sana…free gitu…cume tanggung bayaran bilik karok je la kan.



amik gambar guna handphone nyah kat atas tadi..geram aku !! suruh bawe camera, x bawa


feeling siot !!!!!

Tengah sedap-sedap kitorang feeling-feeling beruk kat dalam, tibe-tibe ade orang bilik sebelah pancung stim kitorang ni…. BAIK PUNYE LAYAN DANGDUT !!!!!!!!.....yang hine nye uolls, muke 'mat pit', bile masuk karok, jad 'mat lek'


Mule-mule MAT REMPIT, ujung-ujung ko jad MAT GELEK……. IEUWWWWWWWW !!!!!!!!



p/s: semue dah boleh komen blog aku...tapi isu-isu sensitif seperti hal berat badan, gemuk, gajah, jangan tulis arrrrrrr..ade karang aku jadi HULK nti

15 comments:

Anonymous said...

gi ngan dayah jek?? dasattt ar k0rg.. hee!!~

-efie-

Anonymous said...

wohohooooo....whatch out yer...sore i ala2 ning okayyy...hihihi

Anonymous said...

bongek la fa...ak rse korg nyanyi huru hara dunia...wakakaka..sorg pegempa bumi....hahaha....kasik can la sma dayah weh...haha

Anonymous said...

org yang komen last ni sape???boleh aku tau sikit...far da kasi aku nyanyi sama2 lah weh..ko ni

Anonymous said...

org yang xde kaitan xpayah nk komen kat sini...xmintak pn ko tulis sebarang komen kat sini k...kawan2 aku...life aku....ko jangan masuk campur dah...aku x suka lgsg tgk kn..ingt aku xtawu ke sape....aku benci ko...aku benci ko seumur hidup...far ko jangan buang komen aku ni

broken heart said...

bongok betul....memang sengaja buat org marah je...blah la...benci betul rase

Anonymous said...

Hohoho..dah cuba pergi karok with Miss B..cuba lah...anda pasti kagum sehingga rahang cecah lantai! kalah ur fren yg suara mcm hon lori, etc..etc tu! hahahahaha

iha said...

siapakh itu miss B??????

buyuiazliana said...

far oii....nama je ko ltk list belog ai dlm belog ni tp Miss B nama pena ai tu ko tak tau..aduii la fa hazab....nk komen kat tanpa nama kt atas tu...hey Mr I...aku pergi ke karaok maidin ganu ni....far kalau nk ikot la kak n karaok kt kl ngn Mr I sure jantung lari bersepah uols!!!

iha said...

hahaha...kak nurul tau x, pag2 kawan kite msg..die ingt MR I ni ex boy die yg bg komen ke blog kite..minah tu pun 1, x check betul2..berbakul2 die sumpah seranh..padahal org lain..kawn kite salah anggap...kak, kite lama2 bru terpkir, kak n kot..yela kak n ade bgtau ade kwn kak n suke bce blog kite tp xleh nk komen..

Anonymous said...

bongek la ko dayah...mnyumpah ak lak...fa pon tau 2 ak...hampeh tol...hahaha...nseb baik ak xkecik ati...kikiki

Anonymous said...

Princess Gumuk, dun worry...takkan lari jantung bersepah! Miss B over saying it! yg penting kalau nk karok with us...kena get ready to b in different era. we will cover dr era Abba ke era awie, sampai la ke era Gaga!!! gagah tak?

iha said...

wah!!!! melalui semue generasi..generasi miss B dan Mr I di generasi manakah???Abba ke?ahaks!!!x pernh dgr lag kak nurul karok guana...harap2 x mendap tanah tempat karok tu..huhuhuhu

Anonymous said...

bapok laku blog mung nih...bakpe mung wat yg hok leh wi pitih skali buleh mu bt side income..hihihi

iha said...

siapakah ini??? xknal la care cakap

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review