Saturday, June 19, 2010

Ketiak

at Saturday, June 19, 2010
Reactions: 
HAI UOLLSS !!!!!


Tengah buat ape tu ?? ha, mesti tengah merendek kan malam-malam bute ni..i tau uollss, sampai je hari jumaat, korang menggelepor nak keluar kan…anak dare yang duk rumah pade hari-hari minggu ni, hanye ade 2 kemungkinan je..


Sama ada bf diorang jauh ataupun memang xde bf…macam aku ni ha… x laku ok, xde sape ajak date….lone ranger gituwww…. Bile gemuk-gemuk x laku, dah slim lagi x laku uollss !! Setakat yang pandang-pandang tu ala-ala bapak orang, patut ke aku balas ??? ieuwwwww !!! NOT MY TASTE.



Tajuk entry aku kali ni pasal ketiak …banyak-banyak bende ketiak jugak yang aku pilih tu..ok la kan daripade aku pilih topic 'lobang hidong besau'…x ke haru…



KENAPA AKU PILIH KETIAK?????????



Sebab selain kaki dan mulut, ketiak la antara anggota badan yang mengeluarkan bau yang paling neraka !!!! Klo orang pempuan ni memang cukup jaga hal ketiak..biarla x bawa coli, asalkan jangan x bawa deodorant..


Yela, klo badan meletop, bau ketiak macam bau tikus mati celah kangkang,,,memang azab baunye…



Ketiak i mulus ok..no 'kulat-kulat'...


Lain pulak cerite dengan orang lelaki ….sebab aku baru aje terkene penangan ketiak bacin 2 minggu lepas..dua malam aku menangis x sudah !!!


Macam ni ceritenye….


Dua minggu lepas, kan aku pergi majlis kawin kak adda dengan RATU JERAWAT dan kak ila, kitorang balik ke Terengganu naik bas Transnasional..so penumpang lain naik la ikot bontot kitorang ni..(mesti ikut bontot RATU JERAWAT, sebab bontot die besao…HAHAHAHAHA !!!)


Seat depan aku mula-mula kosong, lepas aje kitorang duduk dekat seat masing-masing , ade sorang brother ala-ala donut big apple naik…die amik port depan seat aku..sebelah die ade sorang minah duduk…


Bile die duduk tu, aku dah dapat rase ..tapi aku xnak la terus buat kesimpulan mamat tu busuk, yela baru bau sekali…kot kot la bau ketiak aku kan..aku check la bau aku sendiri..



bau belah kiri, bau belah kanan…hurmmm…..wangi…



SAH !!!!!!! BAU JANTAN PUAKA NI !!!!!


Mamat ni yang punye ketiak rupenye…COP COP COP !!!aku xdelah cium bau ketiak die macam aku check bau ketiak aku ok..!!!!! jangan buat gile nyah, nak bau ketiak orang bagai dalam public bas…..


Tak pasal-pasal abg-abg hensem kat belakang tu ingat aku nak mandrem abang donut tu…ieuwwwww !!!! Aku x tau la kan klo die perasan yang bau ketiak die tu tahap bau reban ayam nenek aku... tapi die selambe badak angkat-angkat tangan die tu adjust aircond dekat atas kepala die…





BODOH TAU !!!!!

Bile die angkat tangan die uolsss……. Aku dah menggelepor kat seat belakang macam ikan kene tuba… weolls dalam bas tu ibarat ikan, dah mamat tu ibarat tube …
Bak kate orang Terengganu



BUSUK KOHONG BAU TIOK IYE !!!!!!



Bile die nak angkat je tangan die, aku memang dah get ready dengan alat bantuan pernafasan …memang kronik uollss !!!! Kire tahap darurat la ni


Ha…gitu la ropenye..aku ingat aku sorang je bau..aku pandang la RATU JERAWAT kat seat sebelah,,die dah sengih-sengih..wah…!!!! celaka tau..mentang-mentang aku yang paling dekat dengan brother tu…bile aku tanye kak ila, 'BAU X ?'..macam biasalah, jawapan die..'xde pun'…


Aku agak dah, hanya aku dan RATU JERAWAT yang boleh kongsi feeling bau jamban itu, kak ila memang selalu x masuk forum..MUAHAHAHAHAAHHA !!!!


Aku paling kesian dengn minah yang duduk sebelah brother donut tu…aku memang simpati uollss…bayangkan la, 2 jam terpaksa duduk bersama
Sampai je kat Kemaman, brother tu turun…tibe-tibe……





ABANG KACAK NAIK UOLLSSSSS !!!!!!!!


Yang ni memang kacak tahap heaven ,,dengan pose ala-ala model, die jalan cari seat…aku yang dari tadi duk terkangkang, memang automatik aku kepit..! sekali die duduk depan aku, sebelah minah malang tadi..wah !!!! kali ni aku pulak yang menangis, minah tu yg bergirang….. (TT.TT)


Aku sanggup campak kakak sebelah aku kat luar semata-mata nak bagi abang kacak tu duduk ….kihkihkih….yang ni aku rela bau ketiak die..ahaks !!!!! ( sure wangi)


4 comments:

nadiah,wan said...

haha. tiap jupe mamat ansem terus menggelupor. coba2 la bertegur sapa ngn mamat ansem nie. baru la berjodoh namanya.

hahahaha

Anonymous said...

muahahaha...kasihannn..nyah..mak rase ko ni patut ngorat abg donut tu laaa nyah..kot2 jodoh ko ker nyah...hik3....ko beli laa deodorant kat die 10 botol...konpem die wangi kaloh bau ko nyah...wakakaka

jejaka anggun said...

sexy apa ketiak bau? bole menaikkan berahi tau!

iha said...

menaikkan berahi????ieuwww JA,,i masih under age ok...malu i

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review