Thursday, June 10, 2010

Aku hampir nak gila

at Thursday, June 10, 2010
Reactions: 
Hai uollsss !!!!!! Dah mencekik ke belum ????


Aku baru je lepas muntah kedarah…disebabkan aku stress, ari ni aku Berjaya menghabiskan keropok lekor 2 hinggit


Ok…selalu aku amik 2 ketul je uolls…nk jaga badan la katakan…
Maklumlah, perut aku ni macam jantan sikit ... makan banyak cikit je, mesti tanpa segan silu perut ni maju ke depan….


Tak seksi uolllss ade perut bunccc……bayangkan la aku ni selalu merempit kat bandar Terengganu tu, bile angin-angin menampar-nampar muke aku ni bile bawe laju-laju, haruslah aku feeling berada di LItAr SEPANG…


Bezenye ... jantan-jantan yang merempit kat sana, slim-slim tau…flat je…time aku merempit ???????


YA AllAh !!!!! pERuT SEBESAR BUMI !!!!


Banyak bonggol-bonggol pulak tu…bukan bonggol otot, bonggol lemak-lemak tegar !!!

Balik pade tajuk entry aku, kenapa aku rase hampir jadi penduduk tetap hospital gile ???
Hari ni uollss aku memang feeling karier woman habis…buat report bagai…x pernh-pernah aku rajin....selalu aku curi tulang kat surau bawah…apa lagi, tido la...



Mampus klo bos aku bace blog ni…xpe bos,,lagi 2 minggu bos xkan nampak muke cun perut kempis saya ni..tap sejak bos aku ni nak pindah, semue report aku yang buat, dah feeling engineer uollss !!!!


Tapi gaji aku yang ala-ala ngam-ngam beli spender 3 helai je,, memang buat aku sadis..!!!!!!



Dekat tempat kerje aku ni, ade la beberapa budak praktikal..biasala waktu-waktu cuti sem 2 bulan ni kan…diorang ni memang pandai berpure-pure ...


Ibarat ade 2 muke la…sebelah muke macam gadis 'ayat-ayat cinta' , sebelah lagi muke macam kompang kene palu…mase mule-mule masuk tempat kerje aku, wah!!!!


Pemalu habis..nak cakap pun,,,punyelah atuq betul-betul, suara kepit habis..GADIS MELAYU gitu…nak ketawa pun, bunyi 'kikikiki' je..berbanding dengan aku yang ketawa 'kahkahkah' ni kan…


Tapi sejak akhir-akhir ni uollsss, baru la nampak perangai diorang ni yang sebenar…xde lagi dah uolls muke gadis melayu, dah nampak bahagian muke diorang yang macam kompang dipalu tu…


Lagi-lagi tang mulut diorang tu…pok pek pok pek mcm p#*&^% ayam! !!!! geram uollsss !!!! Dah la aku dengn diva-diva yang lain duduk bilik yang sama dengan budak-budak praktikal tu…..



Hari ni dengan x semena-mena, diorang dah on suis menyalak aku ni …kisahnye, pagi-pagi lagi budak-budak ni dah memekak nak tengok result exam masing-masing…


Diorg punye bising macam baru lepas kene rogol dengn jantan…aku ingat bab-bab mulut bising, mummy aku juara,,,tapi ni dh dikire pemecah rekod mummy ku



padahal result korang cukup-cukup mkn je kan ??????? 0.0000001 lagi boleh fail…perggghhhhhh !!!!! Sengal !!



Yang pelik nya, diorang ni bile bersembang, bergelak,,,mak aihhh !!! Suara macam backhoe bergerak…x pun macam kenderaan turap jalan tu… NGENG NGENG NGENG !!!! lagu tu la bunyi nye



SETARAF BACKHOE !!!!


Patutla hari ni monyet-monyet belakang pejabat aku memberontak…



Monyet pun boleh rase terancam dengn suara korang tu … haruslah korang sentap..ni muke maacm x bersalah gelak macam setan…macam ni uollss bunyinye..



KAH KAH KAH !!!!!!!!! NGAH NGAH NGAH !!!!!!! NYAHAHAHAHAHAHA !!!!!!


Berterabur taik telinge aku tau !!!!!! Setan kan gelak korang...uolls rase klo aku kentut kat lubang hidung diorang, diorang senyap tak ????


Kentut aku pun leh tahan puaka pe…Ke diorang gelak tahap b*b*….puaka kan ????




Hei perempuan kompang, Nyah gelak pun lagi sopan dari korang tau….bukan main gelak besar ye korang,,padahal mase atas bot mase tu bukan main senyap lagi,,oohh aku lupe, mase tu korang x keluar suare, sebab korang sibuk keluarkan muntah korang gara-gara mabuk laut kan…perabih boreh je bawak korg ni



aku x tahan uollssss…..gegendang telinga aku x mampu mendengar bunyi berfrequency tinggi ..oh oh oh…CIK BUYUNG SUDAH NAIK GILEEEEEEEE…….


Apalagi, LETS PASANG RADIO KUAT-KUAT!!!!!!!!



sama siotttt bonggol kartun ni ngn aku!!!


p/s: uolls klo nak komen, sertakan nama ok...aku x cam la...sejak-sejak kene sawan babi kat office ni, name kawan-kawan pun aku boleh lost...syndrome pekak tuli agaknya


4 comments:

Anonymous said...

apsal komen aku xkuor...penat da tulis

Anonymous said...

owhhh mmg x save la yg 1st komen td..hukhuk...far..len kali ajok la budak2 tu memekak kat karoke...wakakaka

Anonymous said...

princess gumuk, memang kelakar ar. coretan memang lahanat tahap dewa, bisa membuat perot berkecai.
anyway..adek hadek baru nak naik memang mcm tu...bile dah selesa sikit, cepat lopa diri...rasa mcm diri tu bagus! padahal, tak sedar..dah grad nk dapat kerje satu hal lagik tu....
so, sebagai senior...pandai2 la korang tgur kan. kalau tak nk tegur, nk smack jer..Miss B memang teror bab smack mengsmack ni. suroh jer die wat!

iha said...

mmg menghrapkan miss b sekrg.rindu nk dgr bebel die...ari2 jumpe kat office, mesti kasi die mood baik...contoh sapaan setiap pag..' hello kakak cantik, npk cute ari ni'..ahaks!!

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review