Thursday, June 3, 2010

Dup Dap Dup Dap

at Thursday, June 03, 2010
Reactions: 
Hai uolllsssss !!!!!! Korang tengah buat ape ha malam-malam ni ???
 


To all suami-suami, aku tau, malam jumaat ni malam favourite korang kan ???

 

Mesti kedai-kedai mamak tu kosong je kan..selalunye, bersepah muke-muke jantan yang lupe bini kat situ,,tapi aku x tau la bile tengah musim bola ni..mesti bini-bini korang tgh sangap..

 

Jantan-jantan ni bile dah demam bola, malam jumaat punye program pun boleh lupe ok..klo laki aku buat aku macam tu.....jagala !!!!!!
 


Nasib I anak dare lagi..dah biasa sangap-sangap ni..
Aku nak cerite kat korang kenapa aku tengah berdebar ni …sebab……..




AKU AKAN KELUAR DATE !!!!!!!!!! YAHOOOOOO !!!!



Mesti kate aku gile babi kan, keluar date pun macam aku ni dapat emas lepas melabur dekat jamban kan ????

 

Korang x tau bertapa sangap nye aku x keluar date selama 6 bulan…nangis !!! Orang bertapa dalam gua pun x lama macam tu tau…

 

Kali terakhir aku keluar date bulan 1 lepas…x ke gile babi aku sekarang ni ????? Dok rumah macam patung cendana je..

 
Sekurang nye adelah gak kan aku nak kuar dengn jantan,,x pasal-pasal aku dapat title LESBO nti,,baik aku kaut je sape-sape yang nak keluar dengn aku..


KENAPA AKU EXCITED SANGAT ?????????



1. klo uolls dah bace aku punye entry pasal mr engineer bernama s*a*su* ar**f 2, aku x pernah jumpe die lagi …ni kire blind date ku la..hari selasa die msg aku…nak terkeluar jantung aku bile die kate nak jumpe..


Korang x tengok aku terlompat-lompat dalam pejabat excited punye pasal..bdak-bdak praktikal tengok aku ala-ala aku ni makhluk kat atas pokok tu…macam monyet !!!!!


2. Aku nak buat puding susu untuk die..wah !!!!! disebabkan idea ni, aku diketawakan di pejbat…sentap tau !!!!..klo orang lain, xde makne kan first date nak buat pudding bagai..tapi untuk si die,, I rela pecah peluh kat dapur buat pudding ni…





Kelentang kelentung tu kene kuat sikit … yela jiran sebelah rumah aku ni sangat peka orangnya..walopun diorang ni jantan, tapi telinge diorang sebesar gajah, hidung sekembang kera, memang boleh detect klo kitorang ni malas masak..jadi time hari minggu macam ni la tunjuk skill boleh buat calon isteri…



Tapi uolls, kadang-kadang kite masak, mesti hangit jugak kan,,whatever pun, klo dah tau masak pun hangit, jangan la korang berani mati bukak tingkap luas-luas





Aku ni uolls serbe x kene tau sekarang sebab pikir kan hal date tu… SERABUT !!!!! Anyway, untuk kurang kan rase mengenyam aku ni, ade la aku mintak consultation dari beberapa diva divo x bertauliah dekat FB aku pasal make up dengan dressing..


Ni salah satu komen yang buat aku tetiba naik murka…berani mati ko nok buat statement maut tu





'kalo tebal sangat make up nampak macam fake barbie made in thai'
 

THAILAND !!!!!!!! Klo ko cakap aku macam made in LONDON, aku bangga … oversea gtu… nasib baik nok, ko x kata aku made in INDON, klo x haruslah aku gigit-gigit kucing ko, pastu aku kebumi hidup-hidup…


Siap ade ceracak nesan lagi…made in INDON ..ahaks!!!!



Aku dah pilih baju untuk hari sabtu ni.. TEMA: seksi dan mengancam…miaow !!!!!!!!!



Macam sial pun ade jugak aku ni gatalnye…bak kata kawan-kawan aku..





'ASET MESTI KASI TUNJUK MEY'


Girls !!!! Untuk pengetahuan korang, klo aku pakai jubah pun, asset aku ni meluru-luru nk keluar tau…!!!!! hina tau statement korg…






Kasut pun dah cun dah..TEMA: flat..motip ??????


Senang lari klo muke die macam jamban..Hahahaha gurau je…jantan ni aku betul-betul suke .
Tudung pun haruslah cari yang terbaik


Warne purple gelap..uoll tau kan pipi aku ni sebesar buah oren yang tengah masak..aku confident ni nak pakai tudung tu sebab, mase aku pergi interview nelayan dulu, aku di ngurat ..



so aku rase tudung tu agak bawe luck la..(KOYA STATEMENT !!!)
Ok guys !!!! Hari sabtu nanti aku update ok keputusan dating kitorang tu,,chow !!! Ngantok siot!!!!!


2 comments:

buyuiazliana said...

hahahahhaa...what??puding??y on earth must be puding????omg!!!

iha said...

tgok!!!!! tambh lag sorg yg ketawakn kite...sentap tau..kesuk ati ni

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review