Friday, August 3, 2012

Benda Wajib Beli..!

at Friday, August 03, 2012
Reactions: 


Hari-hari..!!

Kalau ade ranking customer,  nama aku hat paling atas sekali. TOP BUYER..!

Peveret aku hat yang muroh-muroh ja... hahahaha..

Pong pang lebih, top buyer konon la, klo beli hat RM 2, baby pun mampu beli...

Janji murohhhh...

Kalau keluar dengan pakcik tembam tu, nak nak die belanja, aku lenjan yang RM 4 hinggit..! hahaha..

Tapi kalau aku yang belanja, mesti ayat 'Choclate milk tea ek ek'

Sebab tu paling jimat... kihkihkih.. dasar kedekuit.. Kalau die belanja, nak bagi kat aku hat RM2 tu, muncung muncung la depan kaunter..

Tukang buat air ni pun rasa nak tibai je muka aku...

:))




0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review