Tuesday, August 7, 2012

Nak Cepat Kahwin, Boleh Main Masak-Masak Dengan Somi...

at Tuesday, August 07, 2012
Reactions: 
Gedik giler..!

Hahahaha.. mesti tu first impression korang bila baca tajuk entry..

Hoh..! Tak kira, orang lain duk pong pang dalam pesbuk...


"Nasi ayam home-made untuk somi"

"Sosej home-made buat Hubby"

"Air bandung home-made untuk tok laki"

"Sian my love, ayam goreng KFC home-made tak jadi.."


Holoh-holoh... Manjang home-made nya... I olss pun nak home-made jugak..!





Sayang, bila projek home-made kita nak beroperasi ni...!!


Mula-mula je projek home made tu kencang, lama-lama, gerai nasi campur jugak ko gegar.. Pirahhh



0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review