Saturday, August 25, 2012

Bila Nak Raya Berdua Ni...

at Saturday, August 25, 2012
Reactions: 
Selalu aku tanya En Babam, bila agaknya kita dapat beraya bersama..

Dah 25 tahun beraya single mingle je.

Nak nak tahun ni ramai member sebaya dah beraya rumah mertua.

Ahkak pun nak jugak kan..

En Babam tu, kalau datang mood die nak berlawak, dia akan kata gini ''Ayang jangan bimbang ye, bukan kata raya aidilfitri, silap-silap raya korban kita boleh beraya 'bertiga' tau..!''

Sabau je la dengar lawak ye ye o die tu...

Raya bertiga konon, gelojoh..!!

Bini debab yang sorang ni pun, nak gugur bulu badan menanggung makan. :)

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review