Thursday, August 16, 2012

Surprise Untuk Aweknya Yang Montel Ini...

at Thursday, August 16, 2012
Reactions: 
Tadi kol my yayang.. Sekarang tengah outsation dekat Gelang Patah...

Jadi masa borak-borak tadi, tetiba...

"By ada surprise untuk ayang.."

"Surprise apa..??"

"Untuk your birthday la..."

Besday ahkak beza sebulan je dengan dia...

Mode "kaki kikis" on...~

"MAHAL TAK..???"

Hahahaha.. dasar mata duitan.. itu yang ko tanya kan.. bukan nak cakap terima kasih..!

Dia jawab, "Mahal sikit dari jam tangan by.."

Aku teringat jam tangan dia rege RM280... Dah menari-nari dah ni...

"Kalau JUAL balik, mahal tak..??"

Hahaha.. bodoh punya soklan.. Aku dah terbayang cincin emas ke kan... Bukan nak jual balik, tapi dah dia tak nak bagitahu, naik hantu jugak la ape benda yang die beli..

Dah la plan nak beli kereta, pastu beli barang mahal..

Mode "ustajah pilihan" on, "Takyah la mahal-mahal, pergi candle light dinner dekat restoran atas bukit cukupla.."

:))


2 comments:

Anonymous said...

Cik buyung.. Agknyr nk masuk minang kamu agknyr. Cer tunggu je kat dpn umh 2.. Heeeee

Fariha said...

dah bintat2 bdan duk tunggu depan umah..

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review