Saturday, August 21, 2010

Lana oh Lana

at Saturday, August 21, 2010
Reactions: 


video

"....Lana, sudah puas I mencari cinta ke merata tempat, mencari seseorang yang istimewa, akhirnya i berjumpa dengan U, Lana. everytime U dekat dengan I, jantung I berdegup laju, macam jentera padi di sawah bendang, Dag Dig Dugudugudukkkk....dan bile u tersenyum, your smile makes my day, every single day Lana. Oh Lana, bila malam sinar bulan mengambang...."



aku paling suke part dugudugudukkkk tu..mana la diorang cekau mamat ni jad extra..
Tibe-tibe aku terasa nak buat dialog sendiri



"....abang, setiap kali mata abang melihat mata ayang, setiap kali abang memandang ayang, abang menyentuh ayang, membelai ayang, jantung ayang berdetak kencang, seperti paluan kompang dan gendang-gendangan.....Dag Dig Dogodogodookkkk..."

I Love You very strong abanggggg...



0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review