Monday, August 9, 2010

Jantan Impian Kami..

at Monday, August 09, 2010
Reactions: 

Wah tajuk dah havoc kan…ko mampu ??

Sebelum aku buat entry ni, aku dah buat research habis-habisan ni siapakah jantan impian rakan-rakan diva cik buyung..xde yang x betul..

Semue adelah pengakuan dari mulut masing-masing..kirenye ni adalah true story..jadi sesapa yang rase dah gatal nk mengorat rakan-rakan cik buyung, sile perhatikan, adekah anda mempunyai ciri-ciri yang mereka perlukan..klo xde, boleh berambus..dan jejaka idaman cik buyung la yang paaaaaaaling daring sekali…semput-semput klo uolss bace..



1. Jantan impian Tuan Tanah Kedaungggg, iaitu aku sendiri..











Abg minyak…bermata biru…kerjaya sebagai engineer..berkereta Caldina…yag penting I nak mat salleh ok.

Aku penah usulkan hal nk jejaka mat salleh ni pade sorag kawan aku..then die tanya kat aku…

Larat ke ??? 9 inch tau…

Aku tertanya-tanya, ape yg 9 inch ???

Sampai sekarang aku x dapat jawab apakah yang 9 inch itu..hurmmmm…



2. Jantan impian Mak Janda yang dah jad janda berkali-kali..










Kaya – perkara pertama yang kene ada.

Kereta besar – x mainla klo setakat yang prenggg prenggg, weoll layan vroom vroom aje okeyssss..

Umur ???? Mak janda ni layan je uollss..lagi tua lagi die merenyam…

Tapi klo dpt anak-anak hekan yang ado-ado pun, lagi die ngap kaw kaw !!

Pelik aku !!! Tasty sungguh dengan org tua..



3. Jantan impian kak Nurul











Yang penting adalah…….. JAWA !!!!!!!!

Kire yang atas ni ok la kan…cukup ciri-ciri jawa tu..complete gtuwww..amacam kak N ?? setujukah ???ahaks !!

Tapi yang atas ni bukan anak hekan la plak..

Taste kak N adalah anak hekan jawe-jawe uoll..camno tu ???


4. Jantan impian Firdatul..










Yang ni senang je, klo jantan-jantan kat luar sana sarung je ketayap kat atas kepala..pastu, klo nampak ade makcik yang kejar korang kat belakang…

Haaa, x payah pikir panjang-panjang, firdatul la orangnye ye..ahaks !!!

Die sangat obsess ok dengan org kopiah-kopiah ni, JANTAN MASJID katanye..

Bhai jual karpet pun die sapu ..

Ade satu hari ni, die ushar pak arab kedut-kedut dekat bustand MPKT..tu pun die tasty

Yang penting…KETAYAP !!!

Umur ??? 13 tahun ke atas ye…. (very de chicken…)

Aku pernah berebut jantan masjid dengan die mase kat Kerteh dulu…yang hensem plak tu !!



5. Jantan Impian Ayuni..










Badan mantap..

Muke kene jambu-jambu anak ikan..

Suara kene macho beb..

Klo jumpe jantan macam ni dekat bandr, berebut ok dengan cik buyung..

Masing-masing mengaku, 'eh tadi mamat tu tgok aku..!!'..aku pun naik perasan yang mamat tu tgok aku..

Ingat hot la tuwww…x semeletop cik buyung tauw..



Tasty kan diva-diva ni padahal badan dan bontot masing-masing nauzubillah..

Kenyataan ye..

Masing-masing debab, ade hati nk demand lebih-lebih..

lagi-lagi yang no 1 tu …


3 comments:

alamaya said...

faaaaaa.... aku mau yg ketayap mcm mlm kt kerteh tu.. tlg la cr utk aku faaa.. terseksa dh ni menanti abg tu.. muahahaha...

buyuiazliana said...

jawa?sape2 tu???!! hahahahaha!

iha said...

masing-masing dah meroyan oke

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review