Sunday, August 15, 2010

PERHATIAN PERHATIAN !!!

at Sunday, August 15, 2010
Reactions: 

Sempena nk menyambut hari raya kelak, aku a.k.a Miss Buyung bermurah hati untuk memberi kad Hari Raya

Kire ok la kan, tahun ni aku nk bg pade kawan-kawan,

Mcm tahun-tahun lepas, aku bg pade org yg aku gilai nk mati je

Aku xnk sekadar bg kad raya dlm facebook, pastu tag tag nama korang semue

Klo mcm tu, aku tag 100 org, 100 orgla akan ada kad yg sama

Aku nk menghidupkan kembali suasana pos-pos kad raya ni

Beli sekampit kad raya, sampul surat sebemban, setem berkeping-keping, gerak ke pos office dan masuk kad dlm peti merah..

Mcm tu bru best, kire lengkap la jugak tradisi raya ni kan..

Klo semue nye online, lama-lama, xde sape yg nk reka kad raya yg cantik2 sbb xde sape nk beli..

Aku nk bg pade uolls ni tap xde plak alamatnye..

So aku nk mintak atas jasa baik korg tinggalkan nama dan alamat kat comment box ye..

Klo rase korg ni famous, xnk ade paparazzi yg stalker korg kat depan umah,Atau xnk ade secret admirer yg akn ngendap korg mandi, jad email la cre paling mudah

X pun YM je la uollss..ade kotak YM kat belah kanan blog aku ni..

Sekian sahaja..bg cepat2 tau,

Abg posmen ni suke cuti awal, meroyan nk balik kampong kan..jad sempatla aku tulis word yg best-best

Lag ramai bg alamat lag bagus, tap jgn pulak korg mcm org gile panggil sedara mara ramai-ramai bg alamat kat aku semata-mata nk tgok aku bankrupt

Ok uollss…




p/s : tok tek tok tek (bunyi calculator)..cukup ke budget ni????

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review