Tuesday, August 10, 2010

Bulan Puasa

at Tuesday, August 10, 2010
Reactions: 







SELAMAT BERPUASA UOLSSS




Aku nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan


Dah plan nak sahur ape esok ?

Ingat lagi, klo dulu, time-time gini, muke aku akan bertepek kat 7e

Biasalah uolls, time gini peak hours tau, jantan-jantan bujang pergi serang 7e beli barang nak sahur.

Sambil diorang beli barang, aku sibuk pose 'rabbit gurl' kat muke pintu.

Sape-sape yang tinggal area Gong Badak, memang paham bebeno situasi gini..hehehehe..



Sape-sape yang tinggal kat umah, mesti meriah kan. mak-mak yang sediakan semue

Mak aku tgh sibuk bersilat kat dapur, kelentang-kelentung. Entah ape yang dibuatnye.

Aku ??? Mengangkang dalam bilik..hahahahaha..

Bertuahla mak, dapat anak macam aku ni.

Alah buat ape ramai-ramai kat dapur tu kan, tunjuk muka sudah.

(alasan kan..padahal cik buyung pemalas bab-bab dapur)

Kepada uolls tengok mak korang tengah bersilat sorang-sorang tu, pergilah tolong-tolong

Mak aku xpe, bapak aku tengah duet bersilat dengan die..

Sharing is loving gtuwww..



Kepada kawan cik Buyung bernama Mr A, yang bakal mengikat tali pertunangan tidak lama lagi,

Selamat Menempuh Alam Pertunangan

X sabar nak makan nasi minyak ni.

X bleh dah nak koya single available ..



1 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review