Monday, September 6, 2010

Aku Pun Nak Melaram..

at Monday, September 06, 2010
Reactions: 




______________________________________________



Stok baju raya 30 hari 30 malam...aku akan beraya sampai muntah biskut raya...
Harga??? entah, total aku x tau..bukan duit aku pun..ada aku kisah?? ngeh ngeh ngeh..yang penting bukan kain longgok..puas dah pkai kain longgok kecik-kecik dulu..lagpun, kain baju kurung aku, adalah 4 meter suku ye..yang dijual dah siap potong tu, 4 meter je..jad chance aku nak pkai kain saki baki yang x habis dijual ialah 0


kasut heels lagiw..walaopun ku tahu aku ni tinggi menggalah, tatap mau jad lagi tinggi..tinggi is sexy uollss...
Harga : RM 49.90 (bukan harga sebenar)
Itu pun after 10% diskaun ye...
Benci betul bile kasut aku ni ade diskaun..patut aku serang bahagian 'New Arrival'..kan??



tudung ni aku dah story kat entry yang lepas kan..ni pun aku rase x cukup lag..malam esok akan menyerang ekspo tersebut...Errr...aku rase dompet aku bocor la uolss...nape xde sekeping duit 50 hinggit pun ni??? bile di pikir-pikir kan, dompet mak bapak mana yang x bocor klo dapat anak macam aku ni....ngeh ngeh ngeh


Handbag baru!!!!! suke suke..ni pun di sponsor ye..x npk macam beg mak-mak kan??
Harga: RM 199 (juga bukan harga sebenar)
Kire la ye after 70% diskaun...
Aku try la gak cari 90% diskaun, x jumpe plak,,selalunye ade uollss..
Aku bab diskaun ni, dah boleh hafal..ceruk mana ada 20% diskaun , sudut mana yang 70%, dan bucu mana yang 50%..setakat BP MALL tu, 7 hari seminggu aku tawaf...



ha..tad kat aku cerite purse aku bocor, x semena-mena aduan dompet bocor, mendapat perhatian..akhirnye, dapatla aku dompet baru..yaribbaaa!!!!! anggre anggre...
Harga: RM 79.90 (bukan harge sebenar)
Macam bese, 50% diskaun..


GLAMOUR RAYA AKU TAHUN NI UOLLSSS!!!!





2 comments:

nadiah said...

oit. tang baju tu memang tak hengat laaa. banyaknyaaa..memang raya 30 hari 30 malam la nie ek..hoho!

FaRiHa said...

tu yang semanagat meroyan nak raya datang berkobar-kobar kak nad

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review