Wednesday, September 29, 2010

Bila Cik Buyung Sedang Rajin

at Wednesday, September 29, 2010
Reactions: 
Aku masak..walaupun masak sayur goreng sajork..tap kira rajin la tau..selalu aku masak telur sebutir je..hohohoho..dah namanya tinggal sorang, buat mende masak macam orang nak kenduri..tap, aku ni klo masak kan, mesti dapur aku macam lepas dilanggar garuda..BERTERABUSSSS...

Aku basuh baju.. selagi xde kesedaran yang baju tu dah menggunung, memang aku buat dont know..ari ni punye baju pun aku kepam genap 2 minggu...gile arh..tap masih wangi beb..aci x klo x basuh..terus lipat..SEMBUR AJE FEBREEZZE..tetibe..

Aku basuh pinggan.. aku malas beno nak ke singki tu...berat bontot rase ..since aku mkn pun pakai mangkuk kecik..haruslah 3 hari punye pinggan masih ade dalam sink kan..hohoho..style aku selagi pinggan x nampak membonjol dari jauh, jad assume aje sink tu kosong ye..padahal??? nauzubillah

Aku siram bunga..yang ni tetiba rajin ok nak jaga pokok makcik Hang Tuah...muke koser je masa siram..tapi best woo siram petang-petang..hehehe..sebab...ramai anak-anak hekan uolss yang lalu..bile ade yang lalu je, mule la aku jadi model iklan shampoo rambut tengah siram bunge..kasi rambut ngerbang-ngerbang sikit..kasi sound effect sikit...wohoooo

Aku buang sampah.. Bile dah nampak ulat menggeletik keluar tu..paham-paham la yo...eeee..geli aku dengan ulat putih tu..lag-lag kan bile ulat tu jalan kat tangan..rase gelik-gelik..iye..bau nye sampai ke rumah apek hujung jalan tu..ups..tipu er..


BILA CIK BUYUNG SEDANG MALAS ???

melingkar secara malas macam ada emas dalam punggung..hohohoho



0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review