Wednesday, September 22, 2010

Sila Tutup Mulut

at Wednesday, September 22, 2010
Reactions: 
Aku ada masalh ni uollss...bukan masalah besar pun, tap kira boleh menimbulkan malu jugak la..

Ni melibatkan masalah tabiat aku yang kiranya agak hodoh la bagi seorang anak dara..                                                 
Klo aku ni adalah makcik-makcik umur sekiar 40 tahun ke atas, xdela malu benor klo ade tabiat ni

Ni dah rope kude laut ni. Camno tuh?

  • Klo tengah leka tgk drama air mata kat tibi, xpun bile tgok cerite penyiasatan omputih, nak nak yang hero badan ketak-ketak sampai mampu buat aku telan air liur dalam-dalam, aku akan MELOPONG
  • Bile kat tengah jalan, nak nak mase tengah tunggu traffic light tukar dari merah ke hijau, bile ko tengok no countdown kat atas tiang tu yang masih berangka '90', sambil menunggu, sedar x sedar, aku dah MELOPONG
  • Tengah rajin-rajin nak hupdate blog, tibe-tibe tengah jalan aku ketandusan idea, dengn sendirinye aku MELOPONG. Manala tau kan, idea masuk melalui mulut aku yang terjongos ituwww
  • Tengah tunggu-tunggu kuah spagetti nak masak, sempat lagi aku MELOPONG depan kuali tu..aku sedar dari keadaan kelopongan tu pun sebab minyak panas terpercik ke tgn..
  • Sambil sedap-sedap korek telinga, sedp jugak kirenye klo MELOPONG sekejap..
  • Bile tengah khusyuk beno ber YM dengan Mr. A, klo beriye beno cerite die tu, MELOPONG aku membaca
  • Bile main sudoku, tengah mikir nombor bertuah ape yang nak diisi, sedar-sedar mulut ni lenguh gara-gara lama sangat MELOPONG
  • Yang paling haru nye, tengah-tengah berak, sementara nak tunggu 'ek ek' tu nak kluar, sempat lagi MELOPONG

hoi...berat telinga korang mendengar, berat lag masalah melopong tuan tanah ni..orang kata, kite x sedar yang molot ni melopong ke depan sebb diri kite ni banyok benor la mengelamun nye...iye, memang cik buyung suka mengelamun, aku boleh tahan mengelamun selama 2 jam tanpa pergi bilik air..hohoho






1 comments:

armouris said...

info tentang korek telinga di SIHAT SELALU - Bahaya Korek Telinga

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review