Tuesday, January 18, 2011

Aku Merinduimu ~ Ding Dong

at Tuesday, January 18, 2011
Reactions: 

Ada sesapa rindu akan wajah perempuan cantik di sini..??? Sila tendang juta-juta.. Wakakaka.. Agak lama tidak update, gara-gara tiada cerita-cerita menarik tertarik ko memang tembom...

Eh hari ni aku ada exam tau.. Gila punya susah, gile punya panjang, gila punya orang.. Hambekkk.. memang susah kot, well, macam jawab soalan Agama Islam, jawab berdasarkan logik akal.. Dan ada dua soalan yang aku tak sempat nak jawab tau.. Eh, bukan tak tau, tauuuu cuma tak sempat. Kalau dia bagi masa setengah jam lagi ke, mesti asyik-asyik aku mintak kertas lebih, asyik-asyik mintak kertas lebih. Esei kan... Ceaaa.. Cerita nak up je ...

Nak tahu tak, mesti penanda kertas tu minum racun tau, sebab aku letak nama Gadis Cantik.. Hik hik hik.. Dekat ruanagn I/C pulak, aku bubuh je 007.. Hak hak hak.. Gadis James Bond gitu kan..

Tapi, gadis cantik sudah buat sebaik, dan secemerlang yang mungkin. Sehinggakan penanda kertas aku tu akan kagum menggunug la, sampai merajuk taknak tanda kertas orang lain, sampai boleh kata, 'She is the best..!! She is the cutest..!! She is the sexiest..!!' Hahaha..


Aku sudah mandrem itu kertas jawapan, biar kasi nampak, jawapan esei yang aku jawab 1 baris sahaja, nampak macam doploh muka surat.. Hebat tak hebat mandrem Cik Buyung.. Sapa-sapa yang terasa masuk exam je fail, bile rase fail mesti ada exam, nak ilmu memikat penanda kertas, syarat nya, announce lah, bahawa aku lah Gadis Secantik Seantaro Dunia..! Nescaya kamu akan mendapat kab ba ra kap alif ta alif nun..! KEBERKATAN....~~~



4 comments:

Anonymous said...

hahaha..xle blah ayat ko...aku wonderlah nanti dorang semak balik list name nak cari nama ko, 007...hahaha..konfem2 keluar list markah nt, nama ko merah gitu...

Fariha said...

wah...sudah ade yang cemburu ini..eh, kasila nama, xleh cam la sape...cre ckp mcm farah..kan kan kan

Anonymous said...

wakakaka.... sama la kita.. tp i lg santek n lemak bkrim dr u.. i kn artis..ewahh.. lari dr topik plak..

Fariha said...

eee gedik gedik..u artis suam2 kuku je.. i kan primadona gitu kan

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review