Thursday, January 13, 2011

Kisah Duit

at Thursday, January 13, 2011
Reactions: 



Kan aku ada pung pang pung pang pasal elaun yang tak masuk-masuk lagi tu kan. Yang KONON-KONON masuk 12 hb tu.. Sejak 12 hb Januari, aku telah 10 kali membuka Maybank 2U, tak termasuk aktiviti mencucuh kad di ATM, adalah juga lapanploh kali (ok itu tipu), baki tetap sebelas hinggit sembilan ploh sen.. sebelas hinggit sembilan ploh sen.. sebelas hinggit sembilan ploh sen..!!


Rasa nak bunuh diri kot tiap kali tengok angka sebelas hinggit sembilan ploh sen tu.. Ate, aku menunggu sebelum 12 hb lagi ni.. Baru rancang 13 hb nak goyang bontot kat club ke kan.


Well, tengahari tadi, orang dari Biotechcorp datang dan bagi jaminan minggu depan duit akan masuk... Lambat tu.. Minggu depan ye.. Kita tengok apa jadi minggu depan, kalau xdeeeeee... aku teeea pale mu.. Cube royak sungguh ke ambo. Ceaaahh.. sesuka hati nak teeeaa kepala orang kan..


Girl, Monday night, kita goyang bontot kat Aloha jom... Hahahaha.. Shhh. Jangan bagitahu budak lelaki tau, jatuh saham makcik.. Anak-anak ayam ku sekalian, set time, kita goyang dada kat Loft malam Selasa.. hahahaha


Macam haram je perangai aku.. Well, artissss kannn... Tak keyell la tak pergi club (trademark cik buyung paling latest)


p/s: dapat duit nanti nak beli ape ek..?? Angan-angan nak beli spender Victoria Secret tak tercapai lagi ni.. hikhikhik.. Orang sekarang, spender pun boleh jadi angan-angan..


2 comments:

Anonymous said...

wow spender sgt kan..he3

Fariha said...

spender yang penting..hak hak hak..bra x yah pkai pun x pe..hahahaha

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review